سناتور آمریکایی: ۸۵۰۰۰ کودک یمنی از گرسنگی جان باخته‌اند

پنج‌شنبه 1 آذر 1397
05:49
سناتور آمریکایی: ۸۵۰۰۰ کودک یمنی از گرسنگی جان باخته‌اند نماینده مجلس سنای آمریکا در حساب کاربری‌اش در توئیتر نوشت از زمان آغاز تجاوز نظامی اتلاف سعودی به یمن ۸۵۰۰۰ کودک در این کشور از گرسنگی جان باخته‌اند.

العالم-آمریکا

«برنی سندرز»، نماینده مجلس سنای آمریکا چهارشنبه (بامداد پنجشنبه به وقت تهران) با بیان اینکه ۸۵ هزار کودک یمنی از زمان آغاز تجاوز ائتلاف سعودی به این کشور جان باخته‌اند خواستار اتمام مشارکت آمریکا در این جنگ شد.

سندرز در توئیتر نوشت: «۸۵۰۰۰ کودک در جریان مداخله تحت رهبری آمریکا در یمن کشته‌ شده‌اند. آمریکا نباید در این سیاست خارجی مخرب عربستان سعودی سهیم باشد. کنگره بایستی همین الان مشارکت ما در جنگ را خاتمه داده و به تأمین کمک‌های بشردوستانه در این کشور کمک کند.

ائتلافی به رهبری عربستان سعودی از فروردین‌ماه سال ۱۳۹۴ کشور فقیر یمن را برای بازگرداندن قدرت به «عبد ربه منصور هادی»، رئیس‌جمهور مستعفی یمن هدف حملات سنگین هوایی، زمینی و دریایی قرار داده است.

این حملات به نابودی زیرساخت‌های یمن و گسترش فقر، بیکاری و گسترش بیماری‌های واگیردار در این کشور فقیر عربی منجر شده است. مسئولان نزدیک به جنبش انصارالله می‌گویند از زمان آغاز این حملات بیش از ۳۶ هزار غیرنظامی یمنی شهید و زخمی شده‎اند.

کارشناسان سازمان ملل، یمن را صحنه بزرگترین بحران بشری در جهان توصیف می‌کنند. ۲۲ میلیون نفر که ۷۵ درصد جمعیت یمن را تشکیل می‌دهند نیازمند نوعی کمک‌رسانی و حمایت بشردوستانه هستند. از این میان، ۸.۴ میلیون نفر نمی‌دانند وعده غذایی بعدی‌شان از کجا تأمین خواهد شد.

0% ...

آخرین اخبار

انعکاس فریاد مظلومیت فلسطین در آمریکا؛ اشعار «دالیا طه» جهانی شد


عراقچی: برای هر دو مسیر دیپلماسی و نظامی بیش از گذشته آماده‌ایم/ اولویت ما همسایگان هستند


گفت‌گوی تلفنی محسن رضایی با پوتین


انفجار دو فروند نفتکش متخلف در مسیر غیر مجاز تنگه هرمز


هشدار روسیه درباره پیامد‌های تشدید تنش‌ها علیه ایران


حضور فنی و رسانه‌ای ایران در «مدیا اکسپو ۲»


دیدار وزیر خارجه چین با علی باقری کنی


غریب‌ آبادی: دیپلماسی کشاورزی زمینه‌ ساز تقویت امنیت غذایی و همکاری‌ های منطقه‌ ای است


علی باقری به پکن رفت


سفر نماینده ویژه چین به ایران و غرب آسیا