نگرانی آمریکایی ها از ماشین های رای گیری

شنبه 13 آبان 1391
07:29
نگرانی آمریکایی ها از ماشین های رای گیری العالم - تجربه ناموفق استفاده از ماشين هاي راي شمار در انتخابات سال 2000 در آمريکا نگراني هاي فراواني درباره استفاده از اين ماشين ها در انتخابات آتي رياست جمهوري ايجاد کرده است.

به گزارش روز شنبه پایگاه خبری شبکه العالم، در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در سال 2000 و رقابت بین جورج بوش و ال گور استفاده از دستگاه  پانچ رای در ایالت فلوریدا باعث شد رای هزاران نفر از مردم این ایالت بسیار حساس شمرده نشود.

حال پس از 12 سال مجددا قرار است در انتخابات ریاست جمهوری از این دستگاه های رای شمار استفاده شود که این اقدام نگرانی های فراوانی را به دنبال داشته است.

داگلاس جونز محقق علوم رایانه ای دانشگاه آیوای آمریکا و نویسنده کتاب " صندوق های شکسته رای" یکی از چندین متخصصی است که اخیرا نسبت به استفاده از این دستگاه ها هشدار داده است

جونز می گوید: فکر نمی کنم ما نسبت به 12 سال پیش پیشرفت چندانی در زمینه فن آوری دستگاه های رای شمار به دست آورده باشیم.

وی با اشاره به اینکه دستگاه های رای شماری که در انتخابات از آن استفاده خواهد شد هنوز تحت آزمایشات کافی قرار نگرفته است از فناوری قدیمی این دستگا ه ها که مربوط به دهه پیش است سخن گفت و افزود: این دستگاه ها قابلیت بازشماری یا حسابرسی آرا را ندارند.

یکی از انتقادات به این دستگاه های رای گیری سیستم لمسی دستگاه است که قابلیت اراه کپی پشتیبان بر روی کاغذ را ندارد.

دانشکده حقوق دانشگاه راتگرز و دو موسسه دیگر اخیرا درباره استفاده از این دستگاه ها هشدار داده و گفتند، در ایالت هایی که قرار است از این دستگاه ها استفاده شود تعداد دستگاه ها کافی نیست و دستگاه ها نیاز به بهبود دارند.

قرار است در 16  ایالت آمریکا از این دستگاه ها استفاده شود و انتظار می رود 25 درصد از مردم آمریکا با این دستگاه ها رای دهند.

 

 



کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

بقائی: نام جنگ تجاوزکارانه علیه ایران را عوض نکنید


تاکید مجدد جریان «دیدار ملی» لبنان بر اصول ثابت ملی و رد مذاکرات با اشغالگران


ارائه خدمات کنسولی پاکستان در قم اجرایی شد


انتقاد محافل نظامی اسرائیل از توهمات نتانیاهو علیه ایران؛ «شدنی نیست»


نخبگان هوش مصنوعی کشور در گل گهر گرد هم آمدند+فیلم


انتخابات "اسرائیل"؛ رقابت بر سر قدرت، بدون چشم‌انداز روشن برای تشکیل کشور مستقل فلسطین + ویدئو


قالیباف: اگر مسیر غلط را انتخاب کنید هیچ نفعی نخواهید برد


سخنگوی ارتش: جنایتکارتر از سران آمریکا در تاریخ نداریم


تور کشی اطراف خانه نتانیاهو از ترس حملات پهپادی+تصاویر


زیان امریکن ایرلاینز درپی صعود قیمت سوخت