سخنگوی حماس: دیدار سران عرب با صهیونیست‌ها از پشت خنجر زدن به ملت فلسطین است

جمعه 2 آذر 1397
19:23
سخنگوی حماس: دیدار سران عرب با صهیونیست‌ها از پشت خنجر زدن به ملت فلسطین است
جنبش مقاومت اسلامی فلسطین تاکید کرد هر گونه استقبال عربی از سران رژیم صهیونیستی به مثابه پشت خنجر زدن به ملت فلسطین است.

العالم - فلسطین اشغالی

سامی ابوزهری سخنگوی جنبش حماس تصریح کرد هرگونه استقبال عربی از بنیامین نتانیاهو نخست وزیر و دیگر سران رژیم اشغالگر اسرائیل به مثابه کوتاه آمدن در برابر قدس و خنجری از پشت به ملت فلسطین قلمداد می‌شود.

واکنش ابوزهری به روند پرشتاب عادی‌سازی روابط میان رژیم‌های عربی حاشیه خلیج فارس و رژیم صهیونیستی و سفر اخیر بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی و برخی مقامات آن به کشورهای عربی از جمله امارات است.

سخنگوی نخست وزیر رژیم صهیونیستی هم از سفر قریب الوقوع نتانیاهو به بحرین خبر داده بود.

از سوی  دیگر روزنامه عبری زبان هاآرتص در مطلبی با اشاره به استقرار سامانه موشکی اس 300 در سوریه، تاکید کرد کار اسرائیل برای حمله به سوریه پس  از واگذاری اس 300 به سوریه دشوار شده است.

این روزنامه افزود پس از حادثه سرنگونی هواپیمای روسی، مسکو به اسرائیل فهماند که وضعیت دیگر همانند گذشته نخواهد بود.

0% ...

آخرین اخبار

رئیس جمهور کشورمان جواب دندان شکن به ترامپ داد


وزارت خارجه ادعاهای کلمبیا علیه ایران را رد کرد


برای دومین سال متوالی ... نتانیاهو چهره منفور جهان شد


سرلشکر حاتمی: سربازان، سرمایه عظیم انسانی و ارکان دفاع از حقانیت و شرافت هستند


انتقاد مکرون از بی‌ثباتی ترامپ


با وجود تحریم‌ها از پس قوی‌ترین نیروی نظامی جهان برآمدیم


رایزنی وزرای خارجه ایران و روسیه در نیویورک


متجاوزان پس از تحمل شکست‌های پیاپی؛ ایران... بیماری مشترک ترامپ و نتانیاهو


سخنگوی سپاه: در صورت حمله مجدد، شیوه دفاع ایران تغییر خواهد کرد


پست اسماعیل بقایی در رابطه با قاب عکس حاج قاسم در سالن سازمان ملل