ناتو خواستار نشست ویژه درباره تنش میان اوکراین و روسیه شد

دوشنبه 5 آذر 1397
15:35
ناتو خواستار نشست ویژه درباره تنش میان اوکراین و روسیه شد در پی تنش به وجود آمده میان مسکو و کی‌یف در زمینه متهم شدن شناورهای اوکراینی به عبور غیرقانونی از مرز روسیه ، ناتو خواستار برگزاری نشست ویژه شد.

العالم - اروپا

سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) امروز دوشنبه خواستار نشست ویژه به منظور پرداختن به مناقشه اخیر میان اوکراین و روسیه شد.

بنابر گزارش خبرگزاری آسوشیتدپرس، ناتو اعلام کرد که سفر و نماینده اوکراین اواخر وقت امروز در بروکسل  در این مورد رایزنی خواهند کرد. این نشست در پی دیدار «پترو پروشنکو» رئیس جمهور اوکراین با «ینس استولتنبرگ» دبیر کل سازمان ناتو و به درخواست طرف اوکراینی برگزار خواهد شد.

ناتو تاکید کرد که استولتنبرگ تاکید دارد که این اتحاد تحت رهبری آمریکا از تمامیت ارضی و حاکمیت اوکراین حمایت می‌کند که شامل حق این کشور در زمینه دریانوردی و حاکمیت آن بر آبها  تحت قوانین جهانی می‌شود.

روسیه روز یکشنبه، با اعلام ورود غیرقانونی 3 شناور اوکراینی به آب‌های سرزمینی این کشور در دریای سیاه، آنها را توقیف کرد و مورد بازرسی قرار داد. برخی رسانه‌ها مدعی هستند که نظامیان روسیه به تیراندازی به سمت اوکراینی‌ها، چند نفر از آنها را مجروح کرده‌اند.

صبح امروز یک سخنگوی بخش مرزی نیروهای امنیتی روسیه در کریمه گفته بود که کشتی‌های توقیف شده به بندر کرچ هدایت شده‌اند و سه نظامی اوکراین که اندکی آسیب دیده بودند مراقبت‌های پزشکی دریافت کرده‌اند.

نیروی امنیتی روسیه در همان روز گزارش کرد که سه کشتی اوکراین به دلیل عبور غیرقانونی از مرزهای روسیه توقیف شده‌اند. بنا بر اعلام مسکوف کشتی‌های اوکراین طبق درخواست های قانونی نیروهای روسیه اقدام نکرده و تلاش کردند تا اقداماتی خطرناک صورت دهند.

«هایکو ماس» وزیر خارجه آلمان در پیامی در شبکه اجتماعی توئیتر نوشت: «مسدود کردن دریای «آزوف» غیرقابل قبول و تحولات در این منطقه هشدار دهنده است.» این مقام آلمانی همچنین از دو طرف خواست تا از دامن زدن به تنش خودداری کنند.

0% ...

آخرین اخبار

اوضاع دشوار شهرک نشینان صهیونیست در آستانه عید پسح


رئیس جمهوری آلمان: جنگ آمریکا و اسرائیل علیه ایران نقض حقوق بین‌الملل است


موج ۷۹ وعده صادق ۴؛ حبس بیش از ۲ میلیون صهیونیست


محمدباقر ذوالقدر دبیر شورای عالی امنیت ملی شد


اخطار سپاه به اسرائیل برای توقف جنایات علیه غیرنظامیان لبنان و فلسطین


نایب‌رئیس مجلس: مذاکره نمی‌کنیم/ ترامپ به غلط‌کردن افتاده است


رئیس سازمان اورژانس: ۳۷۹۴ خانم و ۲۰۸ نفر زیر هجده سال در جنگ رمضان شهید شدند


اتحادیه اروپا مذاکره با ایران را برای اتمام جنگ خواستار شد


چه کسی ترامپ را در باتلاق جنگ ایران انداخت؟


شمار پهپادهای منهدم شده دشمن به ۱۳۱ رسید