امیرعبداللهیان در دیدار با سفیر روسیه:

حمله شیمیایی تروریستی به حلب تاسف بار است

دوشنبه 5 آذر 1397
19:01
حمله شیمیایی تروریستی به حلب تاسف بار است
دستیار ویژه رییس مجلس و مدیرکل امور بین الملل گفت: حمله شیمیایی تروریستی به شهر حلب که منجر به از دست دادن تعدادی زن و کودک بی گناه شد، مایه تاسف است.

العالم _ ایران / سیاسی

حسین امیرعبداللهیان در دیدار با لوآن جاگاریان سفیر روسیه در ایران اظهار داشت: تلاش جمهوری اسلامی ایران و روسیه همواره بر تمرکز بر راه حل سیاسی در سوریه و همچنین یمن بوده است و متاسفانه کشورهایی که منافعشان در جنگ تامین می شود، مانع از پایان درگیری و برقراری آتش بس در این کشورها هستند.
وی افزود: حمله شیمیایی جدید تروریستی علیه حلب نیز توسط طرفداران جنگ و ناامنی در منطقه مدیریت شده است.

** جنگ در سوریه و یمن پایان یابد

در این دیدار لوآن جاگاریان سفیر روسیه در تهران گفت: باید تلاش کنیم تا جنگ در سوریه و یمن هر چه سریعتر به پایان برسد.

وی افزود: شرایط انسانی در یمن اصلا مناسب نیست.

سفیر روسیه اظهار داشت: اجلاس آستانه پیشرفت خوبی داشته است و گفت وگوها باید تا یافتن یک راه حل سیاسی مناسب ادامه پیدا کند و راه حل نظامی اصلاً جوابگو نخواهد بود.

همچنین دو طرف در این دیدار بر گسترش روابط پارلمانی میان دو کشور تاکید کردند.

 به زودی رییسان مجالس جمهوری اسلامی ایران و روسیه با هم دیدار و درخصوص آخرین تحولات منطقه ای و بین المللی دیدار و گفت وگو خواهند کرد.

خانه ملت

0% ...

آخرین اخبار

بازگشت سراسیمه فرزند نتانیاهو از آمریکا به اسراییل به بهانه یک تهدید فوری


عزم و اراده پولادین ملت ایران را به نمایش گذاشتید


شمار جان باختگان سیل نپال به ۶۷۰ نفر رسید


غریب‌آبادی: اقدامات لازم برای بازگشایی تنگه هرمز را برای آمریکایی‌ها روشن کرده‌ایم


دبیرکل سازمان ملل خواستار ممنوعیت جهانی آزمایش‌های هسته‌ای شد


اهدای ۷۵۰۰ بسته معیشتی توسط سفارت ایران در صنعا به مناسبت میلاد پیامبر اکرم (ص)+فیلم


تأکید وزرای خارجه ترکیه و قطر بر لزوم کاهش‌ تنش‌های منطقه‌ای


شعله ور کردن جنگ در کرانه باختری؛ برگه نتانیاهو در تبلیغات انتخاباتی + ویدئو


تقابل ایران با محاصره اقتصادی و هشدار به دشمنان +فیلم


پیام رهبر انقلاب به مناسبت هفته وحدت فردا منتشر می شود