امیرعبداللهیان در دیدار با سفیر روسیه:

حمله شیمیایی تروریستی به حلب تاسف بار است

دوشنبه 5 آذر 1397
19:01
حمله شیمیایی تروریستی به حلب تاسف بار است
دستیار ویژه رییس مجلس و مدیرکل امور بین الملل گفت: حمله شیمیایی تروریستی به شهر حلب که منجر به از دست دادن تعدادی زن و کودک بی گناه شد، مایه تاسف است.

العالم _ ایران / سیاسی

حسین امیرعبداللهیان در دیدار با لوآن جاگاریان سفیر روسیه در ایران اظهار داشت: تلاش جمهوری اسلامی ایران و روسیه همواره بر تمرکز بر راه حل سیاسی در سوریه و همچنین یمن بوده است و متاسفانه کشورهایی که منافعشان در جنگ تامین می شود، مانع از پایان درگیری و برقراری آتش بس در این کشورها هستند.
وی افزود: حمله شیمیایی جدید تروریستی علیه حلب نیز توسط طرفداران جنگ و ناامنی در منطقه مدیریت شده است.

** جنگ در سوریه و یمن پایان یابد

در این دیدار لوآن جاگاریان سفیر روسیه در تهران گفت: باید تلاش کنیم تا جنگ در سوریه و یمن هر چه سریعتر به پایان برسد.

وی افزود: شرایط انسانی در یمن اصلا مناسب نیست.

سفیر روسیه اظهار داشت: اجلاس آستانه پیشرفت خوبی داشته است و گفت وگوها باید تا یافتن یک راه حل سیاسی مناسب ادامه پیدا کند و راه حل نظامی اصلاً جوابگو نخواهد بود.

همچنین دو طرف در این دیدار بر گسترش روابط پارلمانی میان دو کشور تاکید کردند.

 به زودی رییسان مجالس جمهوری اسلامی ایران و روسیه با هم دیدار و درخصوص آخرین تحولات منطقه ای و بین المللی دیدار و گفت وگو خواهند کرد.

خانه ملت

0% ...

آخرین اخبار

صهیونیست‌ها 5 عضو یک خانواده فلسطینی را در جنین ربودند


عربستان: در حمله جدید یمن به فرودگاه ملک خالد یک پاکستانی کشته و ۱۱ تن زخمی شدند


ویتکاف و کوشنر خواستار شفافیت مواضع کی یف و اتحادیه اروپا برای پایان جنگ اوکراین شدند


عراقچی: اصرار بر رویکرد نظامی وضعیت منطقه را پیچیده‌تر می‌کند


ناامنی در عربستان؛ غول‌های نفتی قید نشست ریاض را زدند


نخستین کنفرانس بین‌المللی «اکوساید: جنایت جنگی خاموش» + فیلم


هشدار نیروی دریایی سپاه به کشتی های متخلف در تنگه هرمز


حماس: تهدید اسرائیل به ترور خلیل الحیه «تروریسم سازمان‌یافته دولتی» است


نتانیاهو امشب نشست مشورتی امنیتی برگزار می‌کند


وزیر امور خارجه پرده از نامه جان‌سوز دانش‌آموز «شجره طیبه میناب» برداشت