در ادامه روند عای سازی روابط برخی کشورهای عربی با "اسرائیل"

چاد خواهان برقراری روابط دیپلماتیک با رژیم صهیونیستی شد

دوشنبه 5 آذر 1397
21:16
چاد خواهان برقراری روابط دیپلماتیک با رژیم صهیونیستی شد به دنبال عادی سازی روابط برخی کشورهای حوزه خلیج فارس با رژیم صهیونیستی چاد نیز خواهان عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی شد.

العالم-فلسطین اشغالی

"ادریس دیبی" رئیس جمهوری چاد در جریان اولین سفر خود در تاریخ این کشور به اسرائیل از قصد خود درباره احیای مناسبات دیپلماتیک دو کشور پس از وقفه 46 ساله سخن گفت.

رئیس جمهور «چاد» که اکثر جمعیت آن کشور را مسلمانان تشکیل می دهند مذاکراتی با بنیامین نتانیاهو  در اورشلیم به انجام رساند و سفر خود به اراضی اشغالی را یک دیدار تاریخی توصیف و بر تمایل هر دو طرف بر وجود روابط دوجانبه تاکید کرد.

بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی نیز در مقابل ضمن اشاره به سفر برخی مقامات رژیم صهیونیستی به امارات و قطر و سفر خود به  کشور عمان که ماه گذشته انجام شد، اعلام کرد قصد دارد در آینده نزدیک  به کشورهای عرب زبان دیگر نیز سفر کند.

در حالی که نتانیاهو از ذکر عناوین کشورهای عربی که قصد سفر به آنها در آینده نزدیک دارد خودداری کرد برخی منابع رژیم صهیونیستی اعلام کردند که میان این رژیم و رژیم آل خلیفه مذاکراتی جهت برقراری روابط رسمی صورت گرفته است چنانکه از وزیر اقتصاد رژیم صهیونیستی برای سفر به کشور بحرین طی ماه آتی میلادی از سوی مقامات رژیم آل خلیفه به صورت رسمی دعوت شده است.

همچنین شبکه دو تلوزیون رژیم صهیونیستی پیشتر از سرمایه گذاری ابوظبی در طرح انتقال خطوط گاز از اراضی اشغالی به اروپا خبر داده بود.

0% ...

آخرین اخبار

آیا منطقه به سومین رویارویی برای باز ترسیم موازنه قدرت نزدیک می شود؟


یحیی سریع: عربستان در ۲۴ ساعت گذشته ۱۰۹ بار یمن را هدف قرار داد


مساله ایران بر سر دو راهی توافق یا جنگ


گریه مرد فلسطینی به خاطر خداحافظی از خانه اش


بحرین در جنگ یمن: منامه برای خشنود سازی همپیمانانش، بر سر امنیت ملی کشور قمار می کند


پاسخ صمیمانۀ رهبر معظّم انقلاب به نامۀ دانش‌آموز ده‌ساله


هالووین واقعی آمریکایی‌ها؛ ۱۳ کشته و ۹۲ زخمی


حمله رسانه ای به «آلاء حسین»؛ چه کسی حق دارد عراقی‌ها را به خاطر میهن‌پرستی قضاوت کند؟


انعکاس فریاد مظلومیت فلسطین در آمریکا؛ اشعار «دالیا طه» جهانی شد


عراقچی: برای هر دو مسیر دیپلماسی و نظامی بیش از گذشته آماده‌ایم/ اولویت ما همسایگان هستند