سربازی یا پرداخت جریمه، تنها راه تعیین تکلیف مشمولان غایب

چهارشنبه 7 آذر 1397
09:27
سربازی یا پرداخت جریمه، تنها راه تعیین تکلیف مشمولان غایب جانشین سازمان وظیفه عمومی ناجا درخصوص مشمولان غایب، گفت: امسال آخرین سال پرداخت جریمه غیبت سربازی است و مشمولان دارای ۸ سال غیبت از خدمت سربازی می‌توانند با پرداخت جریمه، کارت معافیت دریافت کنند.

العالم- ایران

سامانه «فارس من» با هدف پیگیری مستقیم مسائل و مشکلات مردم راه‌اندازی شده است که در سریع‌ترین زمان ممکن به پیگیری موارد اعلامی می‌پردازد. 

سوژه‌ مطرح شده در فارس من درخصوص « معافیت مشمولان غایب متاهل دارای فرزند و بالای 30 سال» بود که در این سوژه عنوان شده بود که با توجه به تحمل محرومیت‌ها و اوضاع بد اقتصادی اعزام این افراد به سربازی چه توجیهی دارد؛ همچنین برای خرید هم باید این افراد مبلغ بیشتری بپردازند و این مشکل بسیاری از این خانواده‌ها است. 

سردار ابراهیم کریمی جانشین سازمان وظیفه عمومی ناجا در گفت‌وگو با خبرنگار انتظامی خبرگزاری فارس در خصوص موضوع مطرح شده، اظهار داشت: افراد در سن 18 سالگی به سن مشمولیت می‌رسند و اگر فردی تا 30 سالگی به سربازی نرفته باشند یکی از شرط‌های پرداخت جریمه غیبت سربازی یعنی ۸ سال غیبت را داراست. 

جانشین سازمان وظیفه عمومی ناجا تصریح کرد: اگر فردی دارای 8 سال غیبت از خدمت سربازی است، می‌تواند به سربازی رفته یا با پرداخت جریمه، وضعیت سربازی خود را تعیین تکلیف کرده و کارت معافیت دریافت کند.

این مقام ارشد نیروی انتظامی تاکید کرد: امسال آخرین سال پرداخت جریمه غیبت سربازی است؛ پس بهتر است مشمولان غایب در ماه‌های باقی مانده نسبت به تعیین تکلیف وضعیت سربازی خود یا خرید جریمه اقدام کنند. 

سردار کریمی تصریح کرد: براساس قانون افراد متاهل از 5 درصد تخفیف برخوردارند؛ همچنین به ازای هر فرزند نیز 5 درصد تخفیف جریمه اختصاص خواهد یافت.

0% ...

آخرین اخبار

پیام تبریک رهبر انصارالله یمن بمناسبت انتخاب سومین رهبر جمهوری اسلامی ایران دام ظله


ارتش صهیونیستی از ترس حملات ایران شهرک نشینان را سپر انسانی خود می کند


آمریکا از ترس حملات ایران؛ پایگاه‌های نظامی متحرک در عراق مستقر می‌کند


حزب‌الله لبنان رهبری حضرت آیت‌الله سید مجتبی حسینی خامنه‌ای را تبریک گفت


مکافات دروغ "اسموتریچ" در مورد حزب الله لبنان یقه ی پسرش را گرفت


ارتش گوش به فرمان رهبر و ذوالفقار ولایت در پاسداری از استقلال، تمامیت ارضی و نظام اسلامی ایران است


پهپادهای ارتش قدرتمند ایران اهداف آمریکایی ـ صهیونی را درهم کوبید


بیعت مجمع تشخیص مصلحت نظام با حضرت آیت الله سید مجتبی حسینی خامنه‌ای


آغاز مراسم بیعت با حضرت آیت‌الله سید مجتبی حسینی خامنه‌ای در سراسر ایران + فیلم


بازتاب انتخاب سومین رهبر انقلاب در رسانه های غربی