تجمع در برابر سفارت عربستان در لبنان؛ اعتراض به خيانت از فلسطين تا يمن

دوشنبه 12 آذر 1397
07:47
تجمع در برابر سفارت عربستان در لبنان؛ اعتراض به خيانت از فلسطين تا يمن در ادامه مخالفت ها با جنگ در یمن، تجمعی در برابر سفارت عربستان در بیروت برگزار شد.

العالم - لبنان

تجمع کنندگان خواستار پایان دادن به کشتار مردم یمن به دست ائتلاف متجاوزان شدند، چنانچه بر ضرورت مجازات نظام سعودی و محکومیت این نظام در تمامی محافل بین المللی تاکید کردند.

این تجمع با فراخوان تعدادی از جوانان یمنی، فلسطینی و لبنانی برگزار شد و تجمع کنندگان با سردادن شعارها و در دست داشتن دست نوشته هایی، سکوت محافل بین الملل در طول بیش از سه سال گذشته را محکوم کردند.

"ماجد وشلی" فعال سیاسی یمنی در این تجمع به خبرنگاران گفت، اگر این جنگ که در آن با حمایت های لجستیکی و اطلاعاتی آمریکا و انگلیس، بیش از پانصد هزار حمله هوایی از طرف نظام سعودی انجام شده است، جنگ بیهوده ایست باید به این سئوال پاسخ داده شود که جایگاه قانون بین الملل و حقوق بشر کجاست؟

در ادامه مروه حسن هماهنگ کننده این تجمع به خبرنگاران گفت، ما از مردم یمن در مبارزه برای دستیابی به آزادی و حق تعیین سرنوشت حمایت می کنیم، تجاوز نظامی به این کشور را که نظام های ارتجاعی، تکفیری و تروریستی از جمله مغرب به فرماندهی عربستان و با حمایت امپریالسیم آمریکا، فرانسه و انگلیس در آن نقش دارند محکوم می کنیم.

تجمع کنندگان اتفاقات در یمن را جنایاتی زشت خواندند و خواستار مجازات نظام سعودی شدند. 

علیاء محمد فعال فلسطینی در این تجمع گفت، این جا جمع شدیم تا خواستار توقف جنگ علیه یمن و مجازات متجاوزان به این کشور شویم، این تجاوز روی دیگری از صهیونیزم است اگر چه زبان و شکل متفاوتی دارد.

0% ...

آخرین اخبار

لغو پروازهای ترکیه، قطر و کویت به فرودگاه ریاض


یمن: حامیان سعودی را شریک جنایات می‌دانیم


ضاحیه لبنان دوباره جان می گیرد؛ از زیر آوار تا رونق بازار + ویدئو


عراق حضور نظامی درمرزها را پس ازخروج نیروهای آمریکایی تقویت می کند+فیلم


ساخت راکتور پلیمریزاسیون بومی شد


اعتراض پاپ به احتمال پخش زنده اعدام یک نظامی سابق آمریکایی


جشنواره زیتون در نبطیه، روایت ایستادگی ریشه‌هایی که اشغال نمی‌تواند از خاک برکند+ فیلم


ولی نصر: روبیو تلاش می‌کند ایران هراسی را جایگزین تقابل اسلام و غرب کند


انفجار سوپرنفتکش متخلف پس از برخورد با مین در تنگه هرمز + فیلم


برنامه "عالمـْــکم"؛ ازجنجال ورود یک صهیونیست به مسجدالنبی تا خشم تل‌آویو از نوبل صلح ناوی پیلای+ ویدئو