وبسایت یمنی گزارش داد؛

ساحل غربی یمن، «باتلاق متجاوزان ائتلاف سعودی»

چهارشنبه 14 آذر 1397
17:46
ساحل غربی یمن، «باتلاق متجاوزان ائتلاف سعودی» ارتش و کمیته‌های مردمی یمن تلاش عناصر ائتلاف متجاوز به ساحل غربی را ناکام گذاشتند.

العالم - یمن

یک وبگاه یمنی امروز چهارشنبه گزارش کرد که «ارتش و کمیته‌های مردمی یمن امروز (چهارشنبه) تلاش تعدادی از متجاوزان ائتلاف سعودی برای نفود به حیس در ساحل غربی را ناکام گذاشتند که طی آن سه تن از شبه‌نظامیان ائتلاف کشته شدند».

بر اساس گزارش وبگاه «النجم الثاقب»، تعدادی از شبه‌نظامیان ائتلاف هم طی این تلاش ناکام زخمی شدند و مابقی پا به فرار گذاشتند.

در ادامه این گزارش آمده  سه تن از عناصر متجاوز هم در استان «البیضاء» بر اثر انفجار یک بمب کشته شدند.

سه‌‌شنبه شب (دیشب) نیز یگان‌هایی از ارتش و کمیته‌های مردمی یمن سه‌شنبه شب (دیشب) عملیات‌هایی در ساحل غربی انجام دادند که منجر به کشته و مجروح شدن تعدادی از مزدوران ائتلاف عربی شد.

بر اساس این گزارش، واحد توپخانه‌ای ارتش یمن تجمع شبه‌نظامیان ائتلاف سعودی در غرب «الجبلیه» در «التحیتا» واقع در ساحل غربی یمن را هدف قرار داد و خسارت‌های جانی و مالی به آنها وارد کرد.

جنگ عربستان علیه یمن از ششم فروردین سال 1394 آغاز شده و هنوز ادامه دارد. این جنگ که با حمایت سیاسی و تسلیحاتی و مشارکت محدود آمریکا، فرانسه، انگلیس و مشارکت مستقیم امارات (و برخی کشورهای دیگر مثل سودان) در قالب «ائتلاف عربی»‌ و به رهبری عربستان ادامه دارد، تاکنون بیش از 50 هزار یمنی را به کام مرگ کشانده است. 

فارس

0% ...

آخرین اخبار

گزارش وزیر امور خارجه به هیات دولت


وزارت کشور یمن کشتار غیرنظامیان را جنایت جنگی خواند


استعفای رئیس حزب شاس رژیم صهیونیستی به دنبال سقوط آرای انتخاباتی


واکنش ترامپ به شکست میان‌دوره‌ای؛ گامی بسیار بزرگ رو به عقب


هشدار جهانی نسبت به فاجعه انسانی و غرق شدن چادر آوارگان در غزه


تأکید مصر و ترکیه برای لزوم مهار تنش‌ها در منطقه


آیزنکوت مامور تشکیل کابینه رژیم صهیونیستی، ائتلاف با نتانیاهو را رد کرد+ فیلم


الصادقون: مرزهای عراق گروگان دیکته‌های خارجی نمی‌شود


طوفان مدال در قزاقستان؛ ۱۳ نشان رنگارنگ سهم کوراش ایران


کشتار وحشتناک عربستان در بنی حشیش صنعا/ شمار شهدا و زخمی ها به 70 نفر رسید + فیلم