عراق: امکان جایگزین کردن واردات گاز از ایران را نداریم

پنج‌شنبه 15 آذر 1397
22:48
عراق: امکان جایگزین کردن واردات گاز از ایران را نداریم  علیرغم فشار آمریکایی‌ها برای فشار برای عراق برای قطع واردات نفت و گاز از ایران رئیس شرکت گاز جنوب عراق اعلام کرد کشورش برای قطع واردات گاز از ایران دستکم به 2 سال زمان نیاز دارد.

العالم - عراق

رسانه های محلی به نقل از «حیان عبدالغنی» رئیس شرکت گاز جنوب عراق نوشتند: عراق دستکم به 2 سال زمان برای قطع واردات گاز از ایران نیاز دارد.

وی افزود: اگر عراق روزانه 400 هزار مترمکعب به تولید گاز خود بیافزاید پیش بینی می شود که تا پایان سال 2020 میلادی تولید گاز عراق به یک میلیون و 300 هزار مترمکعب در روز برسد.

این مقام عراقی اضافه کرد: تولید گاز کنونی عراق برای تامین نیاز مراکز تامین برق به گاز کافی نیست و عراق به واردات گاز خود از ایران ادامه خواهد داد.

رئیس شرکت گاز جنوب عراق در ادامه تاکید کرد که عراق دستکم به 24 ماه زمان نیاز دارد تا بتواند برحجم تولیدات خود برای تامین گاز مورد نیاز نیروگاه های تولید برق بیافزاید.

این سخنان در حالی بیان می شود که دولت آمریکا در فشاری آشکار بر عراق به این کشور 45 روز فرصت داده است تا برای گاز و برق وارداتی از ایران جایگزین پیدا کند.

ایرنا

0% ...

آخرین اخبار

افغانستان: خواهان ادامه گفت‌وگو و همکاری با پاکستان هستیم


حملۀ اوکراین به پالایشگاه نفت روسیه


هشدار حماس نسبت به افزایش خطرات و بحران انسانی در غزه


اعلام ۳ شرط مهم ایران برای پایان جنگ


ادعای رئیس مجلس نمایندگان آمریکا: جنگ با ایران در مرحله پایانی قرار دارد


دلیل سفر وزیر کشور پاکستان از زبان بقائی


دولت صنعا: هرگونه تشدید تنش با پاسخ شدیدتر یمن روبه رو می‌شود


سردار شکارچی : ابتکار عمل در تنگه‌ هرمز‌ در دست نیروهای‌ مسلح‌ قدرتمند‌ ایران‌ است


بقایی: تفاهم ایران و عمان مبنای ترتیبات آینده کشتیرانی در هرمز است


کارشناس عرب: ایران اکثر رادارهای هشدار زودهنگام آمریکا در منطقه را منهدم کرده است