سوریه: یونیسف برابر جنایات ائتلاف آمریکایی سکوت نکند

دوشنبه 19 آذر 1397
02:23
سوریه: یونیسف برابر جنایات ائتلاف آمریکایی سکوت نکند

معاون وزیر امور خارجه سوریه یکشنبه شب در دیدار با مدیر صندوق کودکان ملل متحد (UNICEF) گفت که سازمان های بین المللی نباید نسبت به جنایت های ائتلاف آمریکایی و اقدامات شبه نظامیان کرد در حق کودکان و زنان سکوت اختیار کنند.

العالم - سوریه

«فیصل المقداد» معاون وزیر امور خارجه سوریه یکشنبه شب در دیدار با مدیر صندوق کودکان ملل متحد (UNICEF) گفت که سازمان های بین المللی نباید نسبت به جنایت های ائتلاف آمریکایی و اقدامات شبه نظامیان کرد در حق کودکان و زنان سکوت اختیار کنند.

به گزارش خبرگزاری رسمی سوریه (سانا) المقداد این سخنان را در دیدار با «هنریتا فور» مدیر کنونی یونیسف بیان کرده است.
تمرکز معاون وزیر امورخارجه سوریه بر حملات ائتلاف متجاوز آمریکایی بدان دلیل است که فور پیشتر به عنوان معاون مدیریتی وزیر امور خارجه آمریکا در دولت «جورج دبلیو بوش» پسر فعالیت داشت.
معاون ولید المعلم تاکید کرد: سازمان های بین المللی و یونیسف در کمک رسانی به کودکان آواره سوری که به وطن بازگشته اند و نیز تامین مایحتاج ضروری آنان و فراهم کردن زمینه های لازم برای بازگشت به زندگی طبیعی شان نقش بسزایی ایفا می کنند.
المقداد تصریح کرد: سوریه تلاش می کند تا به کمک نهادهای وابسته به سازمان ملل متحد و در راس آنها یونیسف، مستقیما مایحتاج ضروری کودکان در سراسر کشور به ویژه مناطقی که ارتش از گروهک های تروریستی بازپس گرفته است، تامین کند.
معاون وزیر امورخارجه سوریه بر ضروت طرح محکومیت های بین المللی به جنایت های دهشناکی که ائتلاف متجاوز آمریکایی در شمال شرق سوریه به آن دست می زند، تاکید کرد و گفت: این حملات که نقض آشکار کنوانسیون های بین المللی است، روزانه ده ها زن و کودک را به خاک و خون می کشد.
در تازه ترین جنایت ائتلاف متجاوز آمریکایی، حومه شرقی دیرالزور واقع در شمال شرق سوریه، 9آذرماه 97،هدف حملات هوایی قرار گرفت که در جریان آن 30 غیر نظامی کشته شدند.
المقداد همچنین به نیروهای دمکراتیک کرد سوریه به عنوان شرکای نظامی آمریکایی ها در سوریه اشاره کرد و گفت: نباید نسبت به اقدامات شبه نظامیان کرد در شمال کشور که مانع از حضور هزاران کودک در مدارس می شوند، سکوت اختیار کرد.
مدیر یونیسف در این دیدار تاکید کرد که این سازمان با دولت دمشق در مسائل مربوط به کودکان سوری سهیم است.
وی تصریح کرد: صندوق کودکان ملل متحد به توسعه بیشتر همکاری دوجانبه با دمشق در تمامی زمینه ها امیدوار است و کمک های خود را در تمامی زمینه های بهداشتی، آموزشی و توسعه ای به ویژه به کودکان دختر ارائه می کند.

0% ...

آخرین اخبار

بقائی: ایران شروط خود برای احیای دیپلماسی را بطور غیر مستقیم به آمریکا اعلام کرد


ترامپ در نبرد با رسانه‌ها؛ تنگه هرمز و یمن در کانون تحولات جدید منطقه


ما برای دفاع از کشورمان از کسی اجازه نمی‌گیریم / ایران را نمی توان با جنگ وادار به تسلیم کرد/ فناوری هسته‌ای حق ایران است


از واتیکان تا غزه؛ راهپیمایی اعتراضی روحانیون مسیحی در واتیکان علیه نسل‌کشی در غزه


آسمان متقابل/اگر جلوی پروازهای ایران را بگیرید جلوی پروازهایتان گرفته می‌شود


شکست عملیات در سایه اشراف اطلاعاتی؛ ضربه سنگین قرارگاه قدس سپاه به هسته تروریست‌ها


سناتور برنی سندرز خواستار توقف جنگ و کمک‌های نظامی آمریکا به اسرائیل شد


گشودن گره‌های مرزی؛ راهکار ایران برای تسریع جریان ترانزیت در ژنو


عراق در آستانه موعدی جدید برای انحصار سلاح در دست دولت


مدال تاریخی؛ فوتبال الکترونیک ایران طلایی شد