یک هیات نظامی رژیم صهیونیستی راهی روسیه شد

سه شنبه 20 آذر 1397
21:03
یک هیات نظامی رژیم صهیونیستی راهی روسیه شد
هیاتی از ارتش رژیم صهیونیستی امروز سه شنبه به سرپرستی آرون خالیوا فرمانده عملیات ستاد کل ارتش این رژیم راهی مسکو شده است.

العالم - اروپا

ریانووستی نوشت، این هیات که برای سفری یک روزه راهی مسکو شده است امشب در دیدار با مقامات نظامی روسیه قرار است آنان را در جریان جزئیات عملیات ارتش این رژیم در امتداد خطوط حائل بین نیروهای اسرائیلی و لبنانی قرار دهد.

البته در این دیدار موضوعات دیگری از جمله بررسی ساز و کار همکاری نظامی دوجانبه در سوریه پس از سرنگونی هواپیمای ایل-20 نیروی هوایی روسیه، مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

گفتنی است، این سفر در پی گفت و گوی تلفنی ولادیمیر پوتین رئیس جمهوری روسیه و بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی که روز شنبه 17 آذر ماه صورت گرفت، انجام شده است.

اطلاع رسانی و گزارش از عملیات موسوم به سپر شمال به طرف روسی از جمله اهداف این سفر عنوان شده است.

رژیم صهیونیستی ادعا می کند که حزب الله تونل هایی را در مناطق مرزی لبنان به سمت مناطق اشغالی حفر کرده است و از این طریق نیروها و تجهیزات نظامی خود را انتقال می دهد.

عملیات سپر شمال که از حدود یک هفته پیش آغاز شده، در واقع نام تجاوز جدید رژیم صهیونیستی به خاک لبنان است.

ایرنا

0% ...

آخرین اخبار

بقائی: اروپا و اعضای ناتو باید در قبال تجاوز آمریکا و رژیم صهیونیستی به ایران پاسخگو باشند


نظام سعودی هرگز به هدف قیمومیت بر یمن نخواهد رسید


دیدار وزرای خارجه ایران و عربستان سعودی


تحلیل روز| پزشکیان و پیام اقتدار ایران از تریبون سازمان ملل در نیویورک


عراقچی: ایران به تقویت همکاری و همبستگی منطقه‌ای متعهد است


هفته دیپلماتیک ترامپ، محدودیت‌های قدرت آمریکا را آشکار ساخت


عربستان سعودی طی 24 ساعت گذشته 14 حمله هوایی و موشکی به یمن انجام داد


آیا آمریکا در جنگ علیه ایران شکست خورده است؟ روایت شکست آمریکا از منظر اندیشکده‌های واشنگتن


امیر دریادار مقدم: نداجا با قدرت از سواحل مکران حفاظت می‌کند


از حواشی سازمان ملل در اعتراض به اسرائیل" تا روایتی از امید در دل ویرانی های غزه و...