اردوغان: عملیات نظامی شرق فرات طی چند روز آینده کلید می خورد

چهارشنبه 21 آذر 1397
17:19
اردوغان: عملیات نظامی شرق فرات طی چند روز آینده کلید می خورد 'رجب طیب اردوغان' رئیس جمهوری ترکیه امروز چهارشنبه از آغاز عملیات نظامی شرق فرات به هدف پاکسازی نیروهای حزب کارگران کردستان(پ. ک. ک) خبر داد.

العالم - ترکیه

ترکیه، وی امروز چهارشنبه در سخنرانی خود در کنفرانس صنایع دفاعی آنکارا گفت: طی روزهای آینده عملیات شرق فرات را، که تحت سیطره کردهای شمال شرق سوریه قرار گرفته، کلید می زنیم و هدف ما از این علمیات تنها تروریست ها است نه سربازان آمریکایی.

اردوغان با اشاره به اختلاف نظرهای عمیق کشور خود با آمریکا درباره موضوع سوریه، منبج و شرق فرات تاکید کرد؛ آمریکا باید درباره‌ آنها به وعده‌هایش عمل کند.

حزب کارگران کردستان (پ.ک.ک) بیش از 30 سال است که به صورت مسلحانه علیه دولت مرکزی ترکیه می جنگد.

این تشکیلات از سوی دولت ترکیه، اتحادیه اروپا و دولت آمریکا به عنوان گروه تروریستی شناخته و معرفی شده است. ترکیه دو سال پیش عملیات سپر فرات را به بهانه مبارزه با گروه تروریستی 'داعش' در شمال سوریه آغاز کرد و در جریان آن با اشغال دو هزار کیلومتر مربع از خاک این کشور، شهرهای 'اعزاز، الباب و جرابلس' را به تصرف خود در آورد.

ارتش ترکیه همچنین در اوایل بهمن ماه سال 1396 با هدف مبارزه با نیروهای 'حزب کارگران کردستان ترکیه'(پ.ک.ک)، عناصر 'حزب اتحاد دمکراتیک سوریه'(پ.ی.د) و 'نیروهای یگان های مدافع خلق سوریه'(ی.پ.گ ) عملیاتی را تحت عنوان شاخه زیتون در شمال سوریه آغاز کرد و با تصرف دو هزار کیلومتر مربع دیگر از مناطق شمالی سوریه، شهر 'عفرین' را اشغال کرد.

ایرنا

0% ...

آخرین اخبار

همکاری مسکو و واشنگتن در چارچوب گروه ۲۰ تعلیق شد


۵۰۰۰ دانش آموز در فرانسه بازداشت شدند


وزیر خارجه ترکیه درگذشت خواهر عراقچی را تسلیت گفت


پیام تبریک سرلشکر عبداللهی به مناسبت افتخارآفرینی ورزشکاران در بازی‌های آسیایی ناگویا


پرواز هواپیمای جاسوسی آمریکا بر فراز دریای سیاه در مرز روسیه


آمریکا نخستین جنگنده‌های اف-۱۶ را به تایوان تحویل داد


ضرورت تقویت روابط ایران و یمن در حوزه‌های اقتصادی، تجاری و دریایی


وزیر امور خارجه ارمنستان فردا به تهران می آید


دولت آرایش جدید اقتصادی گرفت؛ محسن رضایی: در شرایط حساس هستیم


حمله موشکی و پهپادی به شرکت آرامکو در ریاض/ ۶۰ حمله هوایی و موشکی عربستان به اماکن غیرنظامی در ۲۴ ساعت گذشته