نتانیاهو: برای بقای خود، هر کاری انجام می‌دهیم

پنج‌شنبه 22 آذر 1397
15:20
نتانیاهو: برای بقای خود، هر کاری انجام می‌دهیم نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی با بیان اینکه تنها این رژیم است که مستقیما در حال مبارزه با ایران است، گفت تل‌آویو برای بقای خود هر کاری لازم باشد انجام می‌دهد.

العالم - فلسطین اشغالی

«بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی شامگاه چهارشنبه با تکرار ادعاهای بی‌اساس علیه جمهوری اسلامی ایران، گفت تل‌آویو هرآنچه در توان داشته باشد برای بقای خود انجام می‌دهد.

نتانیاهو طی سخنرانی در جمع خبرنگاران رسانه‌های خارجی در قدس اشغالی مدعی شد: «خط قرمز ما، بقای ما است. هر کاری نیاز باشد برای حفاظت از اسرائیل در برابر رژیم ایران که آشکارا خواستار نابودی دولت یهود است، انجام می‌دهیم».

به نوشته روزنامه «جروزالم پست» وی در پاسخ به سوالی درباره احتمال انجام عملیات نظامی در داخل ایران ادعا کرد: «من از هیچ کاری که برای دفاع از خود لازم باشد، صرف نظر نمی‌کنم. فعلا اسرائیل تنها ارتشی است که در جهان به‌صورت مستقیم با نیروهای ایرانی درگیر شده است. ما این کار را در سوریه انجام داده و آنها را به عقب می‌رانیم».

نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی با نشان دادن تصویری از نقشه غرب آسیا با رنگ‌های سیاه به نشانه نفوذ ایران و قرمز به نشانه حضور گروه تروریستی داعش، مدعی شد: «ایران می‌خواهد ارتش خود را از فاصله 1500 کیلومتری به مرزهای ما بیاورد،‌ موشک‌هایی با برد 400 تا 700 کیلومتر را بیاورد که می‌تواند تمام اسرائیل را پوشش دهد و همچنین 80 هزار مبارز شیعه را که قصد نابودی ما را دارند».

نتانیاهو با ادعای اینکه سیاستش همواره بر مبنای این بوده که اتفاقات بد را در زمانی که هنوز بزرگ نشده‌اند متوقف کند، ادامه داد: «پس ما مستقیما با ایران در سوریه مواجهه کردیم و اگر مجبور شویم، هر کاری برای دفاع از خود انجام می‌دهیم».

وی در پاسخ به سوالی درباره اینکه آیا نقش «محمد بن سلمان» ولی‌عهد سعودی در منطقه درپی قتل «جمال خاشقچی» روزنامه‌نگار منتقد ریاض مخدوش شده، گفت چیزی که در استانبول رخ داد «وحشتناک» بود اما هر کشوری که روابط با عربستان سعودی دارد، به شیوه خودش با آن تعامل خواهد کرد.

نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی اما از کشورهای مختلف خواست که در این مسیر نقش رژیم ریاض در غرب آسیا را در نظر بگیرند و افزود: «زیرا اگر عربستان سعودی بی‌ثبات شود، نه فقط خاورمیانه بلکه تمام جهان بی‌ثبات می‌شود. به نظر من این مسئله باید در نظر گرفته شود».

نتانیاهو همچنین در پاسخ به سوال دیگری درباره اتهامات فساد مطرح شده علیه او و تصمیم پلیس به تحقیقات و اعلام جرم در این باره، مدعی شد: «معتقدم چیزی از (تحقیقات) بیرون نمی‌آید زیرا کلا چیزی وجود ندارد... ما کار درست را برای دولت انجام می‌دهیم».

وی پیشتر نیز طی سخنرانی در جمع سفرای این رژیم در کشورهای خارجی، به بهانه تونل‌های ادعایی حزب‌الله خواستار افزایش تحریم‌های ایران شده و گفته بود: «ضروری است که تحریم‌ها بر ایران را افزایش دهیم، زیرا این کشور حامی (حزب‌الله) است و حامی اقدامات حماس است».

ارتش رژیم اسرائیل در تاریخ 13 آذر با متهم کردن جنبش مقاومت حزب‌الله لبنان به حفر تونل از جنوب این کشور به مناطق شمالی فلسطین اشغالی، از آغاز عملیاتی موسوم به «سپر شمالی» برای تخریب آنها خبر داده بود.

0% ...

آخرین اخبار

اعترافات تکان‌دهنده نظامیان ارتش اشغالگر درباره بمباران بدون هشدار ساختمان‌های مسکونی غزه


سرتیپ یحیی سریع: ۱۱۹ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت


انفجار مرگبار در الجلیل؛ نقشه رژیم اسرائیل برای ماندن طولانی مدت در سرزمین اشغالی


برغوثی: رژیم اسرائیل در تحمیل روایت خود از جنگ شکست خورده است


حقوق بشر یمن خواستار اجرای تحقیقات بین‌المللی درباره جنایت علیه یمن شد


هشدار بارزانی به گروهک‌های تروریستی در مورد اقدام علیه ایران


اظهارات روبیو در آتن احیای جنگ تمدن‌ها است


طنین نغمه‌های ایرانی در رم / روایت تلاش زنان کشاورز در نمایشگاه جهانی فائو


نماینده پارلمان لبنان: حزب‌الله بخشی از معادله تنگه هرمز و باب‌المندب است


دریادار بمانی: ضربات مهلکی به نیروی دریایی آمریکا زدیم