نتانیاهو: ضربه دردناکی در "سلواد" به ما وارد شد

پنج‌شنبه 22 آذر 1397
22:40
نتانیاهو: ضربه دردناکی در نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی اعتراف کرد که ضربه دردناکی در شهرک سلواد در کرانه باختری به این رژیم وارد شده است.

العالم - فلسطین اشغالی

فلسطین الیوم گزارش داد، بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم امروز پنجشنبه ضربه دردناکی به‌ویژه بعد از تیراندازی جوانان فلسطینی در جنوب سلواد در کرانه باختری متحمل شده است.

نتانیاهو گفت: با مجریان دو عملیات برکان و عوفرا تسویه حساب کردیم اما متحمل ضربه دردناکی در سلواد شدیم.

وی افزود: هر کسی که بخواهد نظامیان ما را هدف قرار دهد و به ما ضربه بزند خونش را خواهیم ریخت.

جوانان فلسطینی امروز پنجشنبه بسوی گروهی از نظامیان صهیونیست در جنوب منطقه سلواد در کرانه باختری اشغالی تیراندازی کردند و سه تن از آنها را به هلاکت رساندند و یک تن را هم زخمی کردند.

این عملیات در واکنش به حمله شب گذشته و امروز پنج شنبه ارتش رژیم صهیونیستی به مناطقی در کرانه غربی و به شهادت رساندن اشرف نعالوه و صالح البرغوثی مجریان عملیات‌های استشهادی و یک جوان فلسطینی دیگر در قدس صورت گرفت.

در پی این عملیات نتانیاهو دستور داد که منازل مجریان عملیات‌های استشهادی اخیر ظرف 48 ساعت آینده تخریب شود.

نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی همچنین دستور بازداشت گسترده اعضای جنبش حماس در کرانه باختری اشغالی و همچنین محاصره کامل رام‌الله و البیره در کرانه باختری را صادر کرد.

رسانه‌های صهیونیستی عملیات امروز فلسطینی‌ها در سلواد را یکی از خطرناک ترین عملیات های ضد اسرائیلی طی سال‌های اخیر توصیف کردند.

تسنیم

0% ...

آخرین اخبار

درخواست انگلیس از پلیس بین الملل برای عدم اقدام علیه افراد مرتبط با پروژه نفتی فالکلند


وزارت انرژی عربستان: ساختمان اداری شرکت آرامکو در ظهران هدف قرار گرفت + فیلم


تخلیه دفتر مرکزی شرکت نفتی آرامکو در ظهران عربستان در پی حملات موشکی یمن


تحولات یمن محور گفت وگوی وزیران خارجه ایران و عمان


ویدئوگرافی | چرا یمن فرودگاه‌های عربستان را هدف قرار می‌دهد؟


نهاد دریایی انگلیس: یک کشتی کانتینری در تنگه هرمز هدف قرار گرفت


ویدئوگرافی | فروپاشی بخش بهداشت غزه


دریادار عظمایی: ناوهای آمریکایی جرات نزدیک شدن به تنگه هرمز را ندارند


احضار سفیر انگلیس به وزارت خارجه در پی اتهام‌پراکنی درباره پایگاه فیرفورد


چراغ سبز وزارت ورزش برای جان‌گرفتن بازی‌های آشوریان