وزیر خارجه ترکیه:

آنکارا و مسکو خواهان تشکیل سریع کمیسیون قانون اساسی سوریه هستند

جمعه 23 آذر 1397
16:39
آنکارا و مسکو خواهان تشکیل سریع کمیسیون قانون اساسی سوریه هستند وزیر امور خارجه ترکیه روز جمعه در پایان دیدار با همتای روس خود در باکو ، اعلام کرد که ترکیه و روسیه خواهان تشکیل هر چه سریعتر کمیسیون قانون اساسی سوریه هستند و به تلاش های خود در این زمینه خواهند افزود.

العالم ـ سوریه

مولود چاووش اوغلو در حاشیه "اجلاس شورای وزیران امور خارجه سازمان همکاری دریای سیاه" به خبرنگاران گفت: این اجلاس فرصتی برای دیدار با وزیر امور خارجه روسیه و گفت و گو در زمینه مسائل سوریه بود.
وی درباره نتایج دیدارش با لاوروف که پشت درهای بسته برگزار شد، اظهار داشت: ترکیه و روسیه به تلاش های خود در زمینه آغاز هر چه سریع تر فعالیت کمیسیون قانون اساسی سوریه خواهند افزود.
وی در پاسخ به این پرسش که آیا در این دیدار موضوع اجرای یادداشت تفاهم مربوط به ایجاد منطقه امن در ادلب بررسی شد؟ گفت: ما این موضوع را همیشه بررسی می کنیم.
چاووش اوغلو خاطر نشان کرد که موضوع ادلب در دیدار ولادیمیر پوتین و رجب طیب اردوغان روسای جمهوری روسیه و ترکیه در حاشیه اجلاس گروه 20 نیز مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
وی افزود: برای اجرای یادداشت تفاهم ادلب و برقراری ثبات و آرامش در این منطقه ما تلاش های مضاعف از خود نشان می دهیم.
چاووش اوغلو گفت که با وزیر امور خارجه روسیه ، بحران اخیر میان روسیه و اوکراین در تنگه کرچ را بررسی کرده اند .

0% ...

آخرین اخبار

همکاری مسکو و واشنگتن در چارچوب گروه ۲۰ تعلیق شد


۵۰۰۰ دانش آموز در فرانسه بازداشت شدند


وزیر خارجه ترکیه درگذشت خواهر عراقچی را تسلیت گفت


پیام تبریک سرلشکر عبداللهی به مناسبت افتخارآفرینی ورزشکاران در بازی‌های آسیایی ناگویا


پرواز هواپیمای جاسوسی آمریکا بر فراز دریای سیاه در مرز روسیه


آمریکا نخستین جنگنده‌های اف-۱۶ را به تایوان تحویل داد


ضرورت تقویت روابط ایران و یمن در حوزه‌های اقتصادی، تجاری و دریایی


وزیر امور خارجه ارمنستان فردا به تهران می آید


دولت آرایش جدید اقتصادی گرفت؛ محسن رضایی: در شرایط حساس هستیم


حمله موشکی و پهپادی به شرکت آرامکو در ریاض/ ۶۰ حمله هوایی و موشکی عربستان به اماکن غیرنظامی در ۲۴ ساعت گذشته