چین افزایش تعرفه کالاهای آمریکایی را به تعویق انداخت

شنبه 24 آذر 1397
01:20
چین افزایش تعرفه کالاهای آمریکایی را به تعویق انداخت وزارت بازرگانی چین اعلام کرد، با توجه به آنکه پکن و واشنگتن به دنبال مذاکره برای حل اختلافات تجاری خود هستند، سیاست افزایش تعرفه بر واردات خودروها و لوازم یدکی از آمریکا را به مدت سه ماه به تعویق انداخته است.

العالم - آسیا

به گزارش اسپوتنیک، سخنگوی وزارت بازرگانی چین اعلام کرد: با توجه به اینکه پکن و واشنگتن قصد دارند در قالب مذاکره برخی اختلافات تجاری خود را حل کنند افزایش تعرفه بر واردات خودرو و لوازم یدکی از آمریکا به مدت سه ماه در چین به تعویق افتاده است.

وزارت اقتصادی چین طی بیانیه‌ای اعلام کرد: دولت چین قصد داشت تعرفه واردات خودرو و لوازم یدکی از آمریکا را 25 درصد افزایش داده و بر واردات صدها کالای آمریکایی دیگر تعرفه حدود 5 درصدی اعمال کند.

در بیانیه این وزارتخانه چینی آمده است: این امید وجود دارد که دو طرف بتوانند به مذاکرات سرعت بخشیده و اعمال تعرفه بر واردات کالا از یکدیگر را به طور کامل حذف کنند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

بازی تبلیغاتی جدید ترامپ: آماده دیدار با پزشکیان در نیویورک هستم


ظرفیت‌های کشور برای حفظ تولید و اشتغال به میدان بیاید


وقوع انفجار نزدیک فرودگاه اربیل


پزشکیان: حفظ احترام مردم در مراجعه به دستگاه‌های اجرایی الزامی است


چینی‌ها به دنبال سرمایه‌گذاری در کریدور ریلی ایران


پزشکیان به نیویورک می‌رود


انصارالله‌یمن: موشک‌های ما نقطه‌زن هستند


جهانشاهی: یگان‌های مرزی آماده مقابله با تهدیدات هستند


چگونه شرکت تراکتورسازی، صنعت تراکتور را با توانمندی‌های داخلی توسعه داده است؟


هشدار قرارگاه خاتم‌الانبیا به آمریکا وکشورهای منطقه:خطاکنید هدف حملات دردناک قرار می‌گیرید