حمایت بحرین از اقدام استرالیا درباره قدس اشغالی

يکشنبه 25 آذر 1397
18:18
حمایت بحرین از اقدام استرالیا درباره قدس اشغالی
وزیر خارجه بحرین ضمن حمایت از اقدام نخست‌وزیر استرالیا مبنی بر به رسمیت شناختن قدس غربی به عنوان پایتخت رژیم صهیونیستی، از اتحادیه عرب به دلیل محکوم کردن این اقدام انتقاد کرد.

العالم - بحرین

«خالد بن احمد آل خلیفه» وزیر خارجه بحرین ضمن دفاع از اقدام استرالیا در به رسمیت شناختن قدس غربی به عنوان پایتخت رژیم صهیونیستی، گفت که این اقدام استرالیا لطمه‌‌ای به مطالبات فلسطینیان نمی‌زند.

آل خلیفه در صفحه توئیتر خود در واکنش به بیانیه اتحادیه عرب در محکومیت اقدام نخست‌وزیر استرالیا نوشت:«سخنی نسنجیده و غیرمسئولانه است، موضع استرالیا لطمه‌ای به مطالبات مشروع فلسطینیان نمی‌زند و اولین خواسته آنها نیز پایتختی قدس شرقی برای فلسطین است که با طرح صلح عربی هیچ منافاتی ندارد و اتحادیه عرب بهتر از همه از این موضوع اطلاع دارد.»

این موضع بحرین در حالی است که اردن و اتحادیه عرب و گروه‌های فلسطینی، تصمیم نخست‌وزیر استرالیا مبنی بر به رسمیت شناختن قدس غربی به عنوان پایتخت رژیم صهیونیستی را محکوم کرده و آن را نقض قوانین و قطعنامه‌های بین‌‌المللی دانسته‌اند.

بحرین و رژیم صهیونیستی اخیرا روابط خود را گسترش داده‌‌اند تا جائیکه گفته می‌شود «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر این رژیم بزودی به منامه سفر خواهد کرد.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

از حواشی سازمان ملل در اعتراض به اسرائیل" تا روایتی از امید در دل ویرانی های غزه و...


لیبرمن : نتانیاهو اسرائیل را به فروپاشی اقتصادی و انزوای جهانی کشانده است


فشار برای وادار کردن ایران به تسلیم بی‌نتیجه است/ بخواهند بجنگند با قدرت پاسخ می‌دهیم


اعترافات در رسانه‌های عبری؛ کاهش حمایت آمریکا از اسرائیل و بن‌بست عربستان در جنگ یمن


یمن ادعاهای واهی عربستان سعودی درباره هدف قرار دادن مکه را افشا کرد


رئیس جمهور کشورمان جواب دندان شکن به ترامپ داد


وزارت خارجه ادعاهای کلمبیا علیه ایران را رد کرد


برای دومین سال متوالی ... نتانیاهو چهره منفور جهان شد


سرلشکر حاتمی: سربازان، سرمایه عظیم انسانی و ارکان دفاع از حقانیت و شرافت هستند


انتقاد مکرون از بی‌ثباتی ترامپ