سازمان همکاری اسلامی: اقدام استرالیا درباره قدس غیرقانونی است

دوشنبه 26 آذر 1397
13:43
سازمان همکاری اسلامی: اقدام استرالیا درباره قدس غیرقانونی است سازمان همکاری اسلامی اقدام استرالیا مبنی بر به رسمیت شناختن قدس غربی به عنوان پایتخت رژیم صهیونیستی را اقدام غیرقانونی و نقض قطعنامه‌های بین‌المللی برشمرد.

العالم- آسیا

سازمان همکاری اسلامی در بیانیه‌ای تأکید کرد که اقدام استرالیا در به رسمیت شناختن قدس غربی به عنوان پایتخت رژیم صهیونیستی یک اقدم غیرقانونی و نقض قطعنامه‌های مجمع عمومی و شورای امنیت به خصوص قطعنامه شماره ۴۷۸ است.

قطعنامه شماره ۴۷۸ شورای امنیت از کشورهایی که دفاتر دیپلماتیک در قدس افتتاح کرده‌اند می‌خواهد که این دفاتر خود را از شهر قدس خارج کنند.

طبق گزارش خبرگزاری عربستان سعودی (واس)، دبیرخانه سازمان همکاری اسلامی در بیانیه خود آورده است که شهر قدس بخشی از اراضی فلسطینی است که از سال ۱۹۶۷ تحت اشغال است.

این سازمان بر مخالفت با هر گونه اقدام و تلاشی برای خدشه‌ وارد کردن به وضعیت حقوقی شهر قدس اشغالی تأکید کرده و درباره پیآمدهای خطرناک آن در تمامی سطوح هشدار داد.

سازمان همکاری اسلامی همچنین از استرالیا خواست تا در تصمیم خود تجدیدنظر کرده و به تعهدات قانونی و سیاسی خود در چارچوب قوانین بین‌المللی از جمله به رسمیت شناختن دولت فلسطین در مرزهای چهارم ژوئن سال ۱۹۶۷ به پایتختی قدس شرقی، احترام بگذارد.

«اسکات موریسون» نخست‌وزیر استرالیا اخیرا اعلام کرد این کشور قدس غربی را به عنوان پایتخت فلسطین اشغالی به رسمیت شناخته اما فورا سفارت خود را به این شهر منتقل نمی‌کند.

0% ...

آخرین اخبار

فرمانده قرارگاه خاتم‌الانبیا: دشمن چاره‌ای غیر از تسلیم ندارد


روابط عمومی سپاه: اجرای موج 54 عملیات وعده صادق 4 با موشک سجیل و خرمشهر


گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و فرانسه


اطلاعیه ۲۹ ارتش/ مراکز امنیتی و مقر پلیس رژیم صهیونی هدف حمله پهپادی قرار گرفت


بیانیه وزارت میراث فرهنگی: آسیب به ۵۶ موزه و بنا جنایتی علیه هویت تاریخی ملت ایران است


"نه" قاطع فرانسه به ترامپ: در تنگه هرمز همراهی نمی‌کنیم


نخست‌وزیر عراق: نتانیاهوی جنایتکار منطقه را به جنگ و آشوب کشانده است


عراقچی: آماده تشکیل کمیته تحقیق درباره حملات منطقه‌ای هستیم / هرگونه حمله به تأسیسات انرژی ما، تأسیسات آمریکایی را هدف قرار می‌دهد


۴۵ عملیات حزب الله علیه اسرائیل طی کمتر از یک روز


تحرکات تجزیه‌طلبانه در مرزهای غربی ناکام ماند