سازمان ملل:

اسرائیل قوانین بین‌المللی را نقض می‌کند و کودکان فلسطینی را به‌قتل می‌رساند

چهارشنبه 28 آذر 1397
12:05
اسرائیل قوانین بین‌المللی را نقض می‌کند و کودکان فلسطینی را به‌قتل می‌رساند هماهنگ‌کننده سازمان ملل در روند سازش خاورمیانه تأکید کرد که رژیم اسرائیل قوانین بین‌الملل را نقض می‌کند و کودکان فلسطینی را به‌قتل می‌رساند.

العالم - فلسطین اشغالی

به گزارش رسانه‌های فلسطینی نیکولای ملادینوف هماهنگ کننده سازمان ملل در روند سازش خاورمیانه در جریان جلسه شورای امنیت درباره اوضاع فلسطین گفت: اسرائیل قوانین بین المللی را نقض می‌کند و کودکان فلسطینی را به‌قتل می‌رساند و شهرک‌سازی را توسعه می‌دهد.

وی افزود: اسرائیل هیچ گونه اقدامی برای توقف شهرک‌سازی انجام نداده است که این امر نقض قوانین بین المللی است.

ملادینوف گفت: اسرائیل 40 خانواده فلسطینی را برای احداث شهرک‌ها از محله سلوان در بخش شرقی قدس آواره کرده است. اسرائیل همچنین کودکان و نوجوانان فلسطینی را در جنوب نوار غزه به‌قتل رسانده است.

وی تصریح کرد: دهها سرباز اشغالگر به شهر رام‌الله در کرانه باختری یورش برده و وارد خبرگزاری فلسطینی شده شماری از فلسطینی‌ها را زخمی کردند.

در همین راستا، منصور العتیبی نماینده کویت در سازمان ملل نیز در سخنان خود در جلسه شورای امنیت گفت: اسرائیل جنایات جنگی و جنایت علیه بشریت در حق فلسطینی‌ها مرتکب می‌شود.

وی بر لزوم این نکته تأکید کرد که شورای امنیت در برابر جنایات رژیم اسرائیل در اراضی اشغالی ساکت ننشیند. العتیبی از رژیم اسرائیل به‌عنوان نیروی اشغالگر خواست تا همه فعالیت‌های شهرک‌سازی خود در اراضی اشغالی را متوقف کند.

نماینده کویت تأکید کرد: ما اقدامات اسرائیل در نقض قوانین و حقوق در اراضی مقدس اسلامی و مسیحی را نمی‌پذیریم.

0% ...

آخرین اخبار

اعترافات تکان‌دهنده نظامیان ارتش اشغالگر درباره بمباران بدون هشدار ساختمان‌های مسکونی غزه


سرتیپ یحیی سریع: ۱۱۹ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت


انفجار مرگبار در الجلیل؛ نقشه رژیم اسرائیل برای ماندن طولانی مدت در سرزمین اشغالی


برغوثی: رژیم اسرائیل در تحمیل روایت خود از جنگ شکست خورده است


حقوق بشر یمن خواستار اجرای تحقیقات بین‌المللی درباره جنایت علیه یمن شد


هشدار بارزانی به گروهک‌های تروریستی در مورد اقدام علیه ایران


اظهارات روبیو در آتن احیای جنگ تمدن‌ها است


طنین نغمه‌های ایرانی در رم / روایت تلاش زنان کشاورز در نمایشگاه جهانی فائو


نماینده پارلمان لبنان: حزب‌الله بخشی از معادله تنگه هرمز و باب‌المندب است


دریادار بمانی: ضربات مهلکی به نیروی دریایی آمریکا زدیم