محمد المصالحه دبيركل سابق مجلس نمايندگان اردن روز پنجشنبه به شبكه خبري العالم گفت: برداشت دولت از واقعيتهاي صحنه اردن هنگامي كه تصميم به افزايش قيمتها گرفت، نادرست بود زيرا طبقات مستمند را در نظر نگرفته است. دولت مي توانست قيمتها را تدريجي بالا ببرد.
به گفته المصالحه مخالفان اردن مي خواهند از وضعيت موجود براي به دست آوردن پايگاه مردمي از طريق پرداختن به مشكلات موجود استفاده كنند.
وي از مخالفان به خصوص اخوان المسلمين خواست به حفظ امنيت و ثبات در اردن بينديشند.
دبيركل سابق مجلس نمايندگان اردن گفت: امنيت و استقرار تنها سرمايه اردن است كه مي توان از طريق آن كشور را ساخت و بدون آن گردشگري و سرمايه گذاري از بين مي رود. اردن در 12 سال گذشته اصلاحات اقتصادي را به پيش برده است.
المصالحه افزود: بار اصلاحات اقتصادي بر دوش شهروندان سنگيني كرده است بدون آنكه دولتها به طور صحيح با آن مقابله كنند و اكنون نيز اوضاع كشور به علت عدم تصميم گيري در زمان مناسب به حالت انفجار رسيده است به طوري كه نخست وزير به جاي راه حلي تدريجي اقدام به افزايش يكباره قيمتها كرده است.
وي ادامه داد: اردن از كسري بودجه، ناتواني در پرداخت حقوق كارمندان علاوه بر تراكم بدهيها رنج مي برد. با اين وضعيت اردن نمي تواند از مؤسسات مالي بين المللي براي حل بحران اقتصادي وام دريافت كند.
MKH-14-21:39