شمخانی:جوسازی علیه توان موشکی ایران ناشی از استیصال است

چهارشنبه 28 آذر 1397
18:22
شمخانی:جوسازی علیه توان موشکی ایران ناشی از استیصال است دبیر شورای عالی امنیت ملی گفت:جوسازی و جنگ گسترده روانی علیه توان موشکی و نفود منطقه ای ایران ناشی از استیصال امریکا است.

العالم - ایران / سیاسی

امیر دریابان علی شمخانی نماینده مقام معظم رهبری و دبیر شورای عالی امنیّت ملّی در همایش محفل انس پیش کسوتان جهاد و شهادت استان خوزستان طی سخنانی گفت: راهبرد جمهوری اسلامی ایران در مقابله با مجموعه اقدامات خصمانه آمریکا مقاومت و ایستادگی فعال است‌.

وی با تجلیل از نقش پیش کسوتان دفاع مقدس و شهیدان سرافراز استان خوزستان تصریح کرد: توان علمی ، قدرت دفاعی و اقتدار منطقه ای ایران ناشی از تجربیات و دستیابی به راهبردهای بومی در دفاع مقدس است.

دبیر شورای عالی امنیت ملی، جوسازی و جنگ گسترده ی روانی علیه توان موشکی و نفود منطقه ای ایران را ناشی استیصال امریکا ذکر کرد و افزود: تجربه جنگ تحمیلی به ما دیکته می کند که نه تنها نباید در این عرصه ذره ای عقب نشینی کنیم بلکه باید با تلاشی مضاعف توانمندی های بازدارنده خود را روز به روز تقویت و استحکام بخشیم.

دریابان شمخانی با بیان اینکه پیروزی های درخشان ما در عملیات طریق القدس، ثامن الائمه، فتح المبین، بیت المقدس بعد از آن شکل گرفت که ما متحد و منسجم و با تصمیم قاطع برای دفاع مجهز شدیم و با دراختیار گرفتن زمان، جغرافیا، ابزار و روش های ابتکاری توانستیم برتری خود را در میادین نبرد رقم بزنیم.

وی با اشاره به شکست تحریم های امریکا در دوره کارتر، کلینتون و اوباما گفت: موج چهارم تحریم های امریکا در دوره ترامپ با شکست خفت بارتری روبرو خواهد شد چرا که ملت ایران مصمم به ایستادگی است.

شمخانی گفت: همانگونه که در حمله وحشیانه صدام به خوزستان تفکیکی میان قومیت های ساکن در این منطقه نشد و اولین شهدای مقابله با متجاوزین را عرب های خوزستان تقدیم کردند در موج چهارم تحریم و جنگ اقتصادی آمریکا نیز هدف استکبار، ضربه زدن به همه ملت ایران است.

دریابان شمخانی تصریح کرد: در مقاومت فعال در مقابله با جنگ اقتصادی و جنگ پرشدت روانی آمریکا و اذنابش همه قشرها، گروه ها و اصناف و آحاد مردم باید وظیفه خود را تعریف کنند و متحد و منسجم تحت لوای ولایت، ظرفیت های ملی، منطقه ای و بین المللی خود را بکار بگیرند تا از این پیچ تاریخی نیز با سربلندی و موفقیت عبور کنیم.

مهر

0% ...

آخرین اخبار

زیبایی های طبیعی ایران


هشدار حماس در پی تشدید جنایات در قدس؛ تلاش برای یهودی‌سازی شهرک‌ها با مقاومت فلسطینی‌ها روبرو می‌شود


تداوم تجاوزگری رژیم اشغالگر به غزه و هشدار سازمان ملل درباره سیاست مهندسی گرسنگی+ فیلم


یورش صهیونیست ها به شهر  قدس/ شهادت جوان فلسطینی در نابلس


عراقچی به همتای ژاپنی: راه‌حل بحران تنگه، بازگشت واشنگتن به تفاهم‌نامه اسلام‌آباد است


کارشناس لبنانی: مقاومت با سقوط مواضع نظامی از بین نمی رود/ از تغییر تاکتیک تا شناسایی نقاط ضعف دشمن


پاسخ قاطع رئیس‌جمهور به ادعای موهوم ترامپ؛ ایران پاسدار حقوق ملت بزرگ خواهد بود


طائب: تقلا و جنگ واشنگتن برای مدیریت تنگه هرمز، گواه اقتدار دریایی ایران است


بایکوت و واکنش تند افکار عمومی به حضور نظامی صهیونیست در تبلیغات آدیداس


جانشین فرمانده کل سپاه: ملت ایران با وجود فشار و تحریم، استوار در میدان ماند