دخل و خرج دولت در سال آینده چه میزان است؟ + جدول

شنبه 1 دی 1397
11:21
دخل و خرج دولت در سال آینده چه میزان است؟ + جدول سخنگوی هیئت‌رئیسه مجلس جزئیاتی از بودجه سال ۹۸ کل کشور را تشریح کرد.

العالم - ایران / اقتصادی

بهروز نعمتی، سخنگوی هیئت‌رئیسه مجلس شورای اسلامی در گفت وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم ، با اشاره به ارقام بودجه سال 98 کل کشور، اظهار داشت: در بخش درآمدی دولت، در بودجه سال آینده فروش روزانه یک‌ونیم میلیون بشکه نفت را پیش‌بینی کرده است که حدود 149 هزار میلیارد تومان می‌شود.

وی با بیان اینکه دولت در بودجه، درآمد خود از گمرک و مالیات را 157 هزار میلیارد تومان پیش‌بینی کرده است، افزود: سایر درآمدها در بودجه سال آینده 50 هزار میلیارد تومان است.

نماینده مردم تهران در مجلس با اعلام اینکه دولت نرخ دلار برای سال آینده را 5700 تومان تعیین کرده است، ادامه داد: طبق پیش‌بینی دولت، در سال آینده 50 هزار میلیارد تومان اوراق مالی به فروش خواهد رسید.

سخنگوی هیئت‌رئیسه مجلس با اشاره به بخش هزینه‌ای بودجه تصریح کرد: در بخش هزینه‌ای دولت برای بخش‌های عمرانی 62 هزار میلیارد تومان پیش‌بینی کرده است.

نعمتی اضافه کرد: برای بحث بیمه سلامت 12 هزار میلیارد تومان و برای بحث حقوق و دستمزد و پرداختی به بازنشستگان نیز 212 هزار میلیارد تومان پیش‌بینی شده است.

وی با بیان اینکه برخی از بودجه دستگاه‌ها نیز تعدیل شده است،گفت: دولت بودجه‌ای بالغ بر 430 هزار میلیارد تومان پیش‌بینی کرده بود که با ویرایش انجام شده رقم کلی آن به 407 هزار میلیارد تومان کاهش یافته است.

نماینده مردم تهران در مجلس درباره تعدیل‌های انجام شده اظهار داشت: این تعدیل‌ها از هزینه‌های زائد و از ردیف‌های بوده که بیشتر در اختیار روسای قوا بوده و عدد آن حدود 8 هزار میلیارد تومان است.

**جدول درآمدی دولت در بودجه سال 98

فروش نفت با دلار 5700 تومانی149 هزار میلیارد تومان

گمرک و مالیات157 هزار میلیارد تومان

سایر درآمدها50 هزار میلیارد تومان

فروش اوراق مالی50 هزار میلیارد تومان

**جدول هزینه‌ای دولت در بودجه سال 98

بودجه بخش عمرانی62 هزار میلیارد تومان

بیمه سلامت12 هزار میلیارد تومان

حقوق و دستمزد و پرداختی به بازنشستگان212 هزار میلیارد تومان

تسنیم

0% ...

آخرین اخبار

شمار جان باختگان سیل نپال به ۶۷۰ نفر رسید


غریب‌آبادی: اقدامات لازم برای بازگشایی تنگه هرمز را برای آمریکایی‌ها روشن کرده‌ایم


دبیرکل سازمان ملل خواستار ممنوعیت جهانی آزمایش‌های هسته‌ای شد


اهدای ۷۵۰۰ بسته معیشتی توسط سفارت ایران در صنعا به مناسبت میلاد پیامبر اکرم (ص)+فیلم


تأکید وزرای خارجه ترکیه و قطر بر لزوم کاهش‌ تنش‌های منطقه‌ای


شعله ور کردن جنگ در کرانه باختری؛ برگه نتانیاهو در تبلیغات انتخاباتی + ویدئو


تقابل ایران با محاصره اقتصادی و هشدار به دشمنان +فیلم


پیام رهبر انقلاب به مناسبت هفته وحدت فردا منتشر می شود


ترکیه سفیر اوکراین را احضار کرد


تظاهرات ضد صهیونیستی در پاریس+ فیلم