بن رودز:

مک گورک ثابت کرد ترامپ تا چه اندازه بی کفایت و خطرناک است

يکشنبه 2 دی 1397
09:24
مک گورک ثابت کرد ترامپ تا چه اندازه بی کفایت و خطرناک است مشاور امنیت ملی اسبق آمریکا با انتشار پیامی استعفای نماینده این کشور در ائتلاف ضد داعش را عاملی برای ثابت شدن بی کفایتی «دونالد ترامپ» دانست.

العالم- آمریکا

«بن رودز» که در زمان ریاست جمهوری باراک اوباما مشاور امنیت ملی وی بود، در واکنش به استعفای «برت مک گورک» نماینده آمریکا در ائتلاف ضد داعش، در توئیتر نوشت: مضاف بر این حقیقت که برت مک گورک بیش از هر شخص دیگری در شکل گیری ائتلاف ضد داعش نقش داشت باید به این حقیقت اشاره کنم که شما «ترامپ» حتی این را درک نکردید که چگونه نماینده تان در ائتلاف ضد داعش ثابت کرد شما یک شخص بی کفایت، خطرناک و خود شیفته هستید.

در آخرین تحولات داخلی دولت آمریکا، برت مک گورک به دلیل مخالفت با سیاست های نظامی ترامپ در خصوص سوریه، از سمت خود کناره گیری کرد.

در واکنش به این تحولات اما دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا با دفاع از سیاست خارجی که در قبال سوریه اتخاذ کرده است، با لحنی تحقیرآمیز از استعفای نماینده ویژه کاخ سفید در ائتلاف به اصطلاح مبارزه با داعش انتقاد کرد.

«برت مک گورک» دومین مقام نظامی بعد از جیمز ماتیس وزیر دفاع آمریکا است که در اعتراض به تصمیم ناگهانی ترامپ مبنی بر خروج نظامیان این کشور از سوریه، استعفا می‌دهد.

در همین رابطه، ترامپ در پیامی توییتری نوشت: برت مک گورک که من اصلاً نمی‌شناسمش، در سال ۲۰۱۵ از سوی اوباما به این سمت انتخاب شد. کار وی قرار بود در فوریه ۲۰۱۹ خاتمه یابد اما درست قبل از رفتن استعغا داد. دنبال جلب توجه بود؟ این درحالی است که رسانه‌های جعلی از موضوع به این بی‌اهمیتی چنان داستان بزرگی ساخته‌اند!

مهر

0% ...

آخرین اخبار

پروژه آمریکا برای غارت نفت عراق (مقایسه تطبیقی با مدل ونزوئلا)


داستان مسخره لوله کش اسراییلی که نتانیاهو از او تقدیر کرد


سرلشکر ایزدی: نیروهای مسلح «غافلگیری‌های فناورانه» برای دشمنان دارند


ائتلاف سعودی در ۲۴ ساعت گذشته ۹۴ حمله هوایی و موشکی به یمن انجام داد


اولیانوف: انرژی هسته‌ای حق مسلم تهران است


دولت عراق مجوز ۴۰ پرواز روزانه میان ایران و نجف را صادر کرد


نگرانی رژیم صهیونیستی از پیامدهای خروج آمریکا از عراق


تقلای «گروه هفت» برای مهار بحران انرژی با آزادسازی ۱۰۰ میلیون بشکه از ذخایر


قرارگاه قدس سپاه ؛ انهدام یک تیم تروریستی در استان سیستان و بلوچستان


السودانی با سفیر ایران در عراق دیدار کرد