فیلم برخورد نماینده سراوان در جلسه هیات نظارت بررسی می شود

يکشنبه 2 دی 1397
14:37
فیلم برخورد نماینده سراوان در جلسه هیات نظارت بررسی می شود عضو هیات نظارت بر رفتار نمایندگان گفت: فیلم برخورد نماینده سراوان و فیلمی که از جلسه غیررسمی مجلس در فضای مجازی و شبکه های معاند پخش شده است، حتما در هیأت نظارت مجلس بررسی می‌شود.

العالم ـ ایران ـ سیاسی

علیرضا سلیمی در حاشیه جلسه علنی امروز (یکشنبه) مجلس در جمع خبرنگاران درباره جلسه روز سه‌شنبه هیأت نظارت بر رفتار نمایندگان، اظهار کرد: شکایتی از تعدادی نماینده به هیأت نظارت رسیده که باید بررسی شود، بنابراین این جلسه روز سه‌شنبه هفته جاری برگزار می‌شود، البته با دبیر هیأت نظارت بر رفتار نمایندگان صحبت شده است که اگر امکان دارد فردا (دوشنبه) این جلسه تشکیل شود.
وی درباره اینکه قرار است فیلم برخورد نماینده سراوان در جلسه‌ای با حضور پزشکیان نایب رییس مجلس و دژپسند وزیر امور اقتصادی و دارایی بررسی شود، افزود: در این مورد اطلاعی ندارم، اما فیلم حتماً در هیأت نظارت بررسی می‌شود. حتی فیلمی که از جلسه غیررسمی هم گرفته شده را هم در جلسه هیأت نظارت بررسی می‌کنیم.
به گزارش ایرنا،عضو هیأت نظارت بر رفتار نمایندگان با تأکید براینکه نحوه بررسی رفتار نمایندگان باید براساس چارچوب و قانون انجام شود، گفت: مواردی که ضمیمه آیین‌نامه است باید برای حرکت درست هیأت نظارت تقویت شود. بنابراین فیلم نیاز به بازبینی دارد.
سلیمی درباره گزارش‌های هیأت نظارت بر رفتار نمایندگان یادآور شد: این گزارش‌ها بر اساس قانون محرمانه است، برای همین نتوانستیم بسیاری از آنها را رسانه‌ای کنیم، اما برخی از مواقع پرونده‌های ارجاعی به هیأت و گفتار نمایندگان را خلاف وظایف نمایندگی تشخیص داده و آنها را به قوه قضائیه ارسال می‌کنیم و در بعضی مواقع هم مختومه می‌شوند.
نماینده مردم محلات در مجلس گفت: رفتار علیم یارمحمدی نماینده زاهدان که از جلسه غیرعلنی فیلم گرفته را روز سه‌شنبه بررسی می‌کنیم و اسناد بازبینی خواهند شد.

0% ...

آخرین اخبار

سپاه: حمله آمریکا به لارک، پاسخ و تنبیه متجاوز را در پی دارد


حمله دشمن آمریکایی-صهیونی به جزیرۀ لارک


یک مقام ناتو: این ائتلاف نظامی با حمله قریب‌الوقوع روسیه مواجه نیست


گزارش العالم از فرصت صلح در سودان و گفتگوی فراگیر برای پایان جنگ + فیلم


دشمن به دنبال فرسایش ثبات ملی از مسیر جنگ روانی است


تداوم تجاوزگری به لبنان؛ دست و پا زدن نتانیاهو برای دستاورد انتخاباتی+فیلم


وزیر خارجه عراق: گفتگو بهترین راه‌حل برای بحران‌هاست


دیدار وزیران خارجه پاکستان و ترکیه در استانبول/ بررسی توسعه همکاری ها و تحولات منطقه


چیستی، چرایی و آثار وحدت اسلامی در منظومه فکری امام خامنه‌ای (رضوان الله تعالی علیه)


نشریه طنز استرالیایی: کانادا نام دریاچه انتاریو را به دریاچه هرمز تغییر داده است