نتانیاهو اردوغان را «دیکتاتور» و «دیوانه» خواند

يکشنبه 2 دی 1397
19:00
نتانیاهو اردوغان را «دیکتاتور» و «دیوانه» خواند نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی رئیس‌جمهور ترکیه را «دیکتاتور» خواند و مدعی شد که اردوغان «عقده‌های ضداسرائیلی» دارد.

العالم - ترکیه

«بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی روز یکشنبه به شدت به «رجب طیب اردوغان» رئیس‌جمهور ترکیه تاخت و مدعی شد که وی گرایش‌های ضدیهودی دارد، چراکه دائما علیه تل‌آویو موضع می‌گیرد.

به نوشته پایگاه خبری کانال ۱۰ تلویزیون رژیم صهیونیستی، نتانیاهو که در جمع گروهی از نظامیان صحبت می‌کرد، گفت: «اردوغان دیوانه و دیکتاتوری ضدیهودی است که عقده‌های ضداسرائیلی دارد.»

اظهارات نتانیاهو پرده تازه تنش‌های لفظی میان مقام‌های ترکیه و رژیم صهیونیستی است. دور جدید این تنش‌ها از دیروز و پس از آن آغاز شد که نتانیاهو اردوغان را به اشغال بخش شمالی قبرس و کشتار کردها متهم کرد.

در مقابل، مقام‌های ترکیه‌ای نتانیاهو و رژیم صهیونیستی را «اشغالگر» و «قانون‌شکن» خوانده و گفتند که نتانیاهو به دلیل درگیری در پرونده فساد مالی، قصد دارد با جنجال‌آفرینی حقایق را مخفی کند.

هرچند ترکیه و رژیم صهیونیستی روابط رسمی دیپلماتیک و روابط گسترده تجاری دارند، اما مقام‌های دو طرف بارها به انتقاد از یکدیگر پرداخته‌‌اند. همین تنش‌ها موجب شد تا روابط طرفین چندی پیش به سطح پایین‌تر از کاردار کاهش یابد.

0% ...

آخرین اخبار

آشیانه تعمیر و نگهداری و محل استقرار جنگنده های F-۳۵ ،F-۱۶ ،F-۱۵ هدف قرارگرفت


اردن از حمله موشکی به کشورش خبر داد و گزارش های اولیه حاکی از حمله به دو پایگاه الازرق و شاهزاده حسن است.


اصابت موشک‌های ایرانی به پایگاه‌های آمریکا در اردن/ اردن حمله موشکی را تأیید کرد


همزمان با شلیک چندین و چند موشک از نقاط مختلف ایران، صدای چند انفجار در اردن شنیده شده است.


قیمت نفت خام برنت به ۹۹.۰۲ دلار در هر بشکه رسید.


سپاه پاسداران: به همه خدمه نفتکش‌ها در مجاورت بنادر کویت و بحرین هشدار می‌دهیم که کشتی‌های خود را ترک کنند زیرا هدف قرار خواهند گرفت.


نیروهای آمریکایی به یک نفتکش ایرانی در نزدیکی جزیره خارک حمله کردند.


سرلشکر عبداللهی: هرگونه تعرض به نفتکش‌های ایران موجب هدف قرار گرفتن پایگاه‌های آمریکا در منطقه خواهد شد


سخنگوی سپاه: هیچ فناوری پیشرفته‌ای توان عبور از لایه‌های رصدی ما در تنگه هرمز را ندارد


اولین فیلم و تصاویر از زیرسطحیِ هوشمند آمریکا که در تنگه هرمز شکار شد