"عباس العمران" روز پنجشنبه در مصاحبه با شبكه خبري العالم با بيان اين كه سلب تابعيت برخي از مخالفان بحريني، تصميمي دور از انتظار نبود، گفت: مسئولان آل خليفه با چنين تصميماتي نمي توانند فعاليت مخالفان رژيم را محدود كنند.
فعال حقوقی بحرینی، افزود: تصميم مسئولان آل خليفه براي سلب تابعيت گروهي از فعالان و مخالفان رژيم آل خليفه با توجه به تحولاتي كه انقلابيون در محاصره اين رژيم انجام داده اند و مقاومت اسطوره اي شخصيت هاي بازداشت شده در داخل زندان هاي رژيم آل خليفه و تحركات گسترده مخالفان بحريني در خارج از كشور، کاملاً قابل پيش بيني بود.
العمران تصريح كرد: رژيم آل خليفه همواره افكار عمومي را به مسائل جزئي و پيش پاافتاده سرگرم مي كند، به طوري كه قبل از شروع انقلاب با بازداشت مخالفان و سپس آزادي آنان، مردم را سرگرم كرده بود اما اين روش به ويژه پس از انقلاب فوريه، ديگر فايده اي براي اين رژيم نداشته است، زيرا اين اقدامات روزمره و بی تاثیر شده اند.
عباس العمران افزود: بحريني هايي كه تابعيتشان سلب شده است از ساكنان اصلي بحرين هستند كه سابقۀ آن ها در اين كشور به صدها سال قبل بازمي گردد.
وي خاطرنشان كرد: رژيم صدام اين اقدام را درباره بسياري از شهروندان عراقي انجام داده و بسياري از مردم عراق را بدين شكل آواره كرده بود، اما پس از سرنگوني رژيم مستبد صدام ، عراقي هاي سلب تابعيت شده بار ديگر به سرزمين خود بازگشتند.
15-13:40