دمشق: تجاوزهای اسرائیل در راستای تقویت روحیه تروریست‌ها است

چهارشنبه 5 دی 1397
21:10
دمشق: تجاوزهای اسرائیل در راستای تقویت روحیه تروریست‌ها است وزارت خارجه سوریه حمله جدید رژیم صهیونیستی به این کشور را تلاش برای طولانی کردن مدت بحران و تقویت روحیه تروریست‌ها دانست.

العالم - سوریه

به گزارش خبرگزاری رسمی سوریه (سانا)، وزارت خارجه سوریه در دو نامه خطاب به دبیرکل سازمان ملل و رئیس شورای امنیت تاکید کرد که حملات رژیم صهیونیستی به خاک این کشور نقض آشکار قطعنامه 350 سال 1974 میلادی به شمار می‌رود و این حمله در راستای تلاش‌های اسرائیل برای طولانی کردن مدت بحران در سوریه و تقویت روحیه تروریست‌های مزدور این رژیم است.

وزارت خارجه سوریه افزود: تلاش رژیم صهیونیستی برای ترساندن مردم سوریه دلیل محکمی است که نشان می‌دهد اسرائیل با گروه تروریستی داعش و النصره فرقی ندارد و رژیم صهیونیستی بعد از شکست گروه‌های تروریستی مزدورش در بیشتر مناطق سوریه مستقیما به تروریسم بین‌المللی علیه سوریه روی آورده است.

دمشق تاکید کرد که اگر حمایت نامحدود و ادامه دار دولت آمریکا از رژیم صهیونیستی نبود امروز شاهد اقدامات خصمانه خطرناک این رژیم نبودیم.

وزارت خارجه سوریه بار دیگر از شورای امنیت خواست که به مسئولیت‌های خود در حفظ صلح و امنیت بین‌المللی عمل کند و اقداماتی قاطعانه و فوری برای جلوگیری از تکرار تجاوزهای اسرائیل انجام داد.

نخستین دقایق بامداد چهارشنبه سامانه‌های پدافند هوایی ارتش سوریه با اهداف مهاجمی بر فراز مناطق نزدیک به دمشق درگیر شده و سامانه‌های پدافند هوایی این کشور موشک‌هایی را که به سوی خاک این کشور شلیک شده بود، در مناطق اطراف دمشق رهگیری کرده و آن‌ها را هدف گرفته‌اند.

همچنین جنگنده های رژیم صهیونیستی در ارتفاع پایین در حریم هوایی دو منطقه "النبطیه" و "التفاح" در جنوب لبنان به پرواز درآمدند و دیوار صوتی را شکستند.

تسنیم

0% ...

آخرین اخبار

دریادار ایرانی: با همان روحیه شهدا از ایران دفاع می‌کنیم


بازتاب پیام رهبر انقلاب در رسانه‌های عربی؛ حاکمان آمریکا و رژیم صهیونیستی دشمن امت اسلام


۲ نوجوان اسرائیلی به اتهام جاسوسی برای ایران محاکمه شدند


وحدت، کشور را در برابر دسیسه استکبار جهانی حفظ می‌کند


کاریکاتور | پیامدهای سیاست‌های جنگ‌طلبانه ترامپ؛ تشدید بحران‌های داخلی و روند نزولی محبوبیت


کاریکاتور | صفحات خونین تاریخ آمریکا؛ میراثی از جنایت، مداخله و جنگ‌افروزی علیه ملت‌ها


کارشناس عرب: پایگاه های آمریکا برای کشورهای عرب هزینه ساز شدند/ اعتماد مطلق به واشنگتن فروریخت


عراقچی: مردم ژاپن باید دولتشان را در قبال جنایات آمریکا پاسخگو کنند


رئیس قوه قضائیه: پیام رهبر معظم انقلاب نقشه راه همه کارگزاران نظام است


تیراندازی در مراسمی در شمال سوئیس یک کشته و چند زخمی برجای گذاشت