اولین واکنش عادل الجبیر بعد از برکناری‌اش

جمعه 7 دی 1397
11:26
اولین واکنش عادل الجبیر بعد از برکناری‌اش وزیر مشاور در امور خارجه عربستان بعد از برکناری‌اش از سمت وزیر خارجه، از پادشاه عربستان و ولیعهد این کشور به خاطر این تصمیم تشکر کرد.

العالم - عربستان سعودی

وزیر مشاور در امور خارجه عربستان بعد از برکناری‌اش از سمت وزیر خارجه، از پادشاه عربستان و ولیعهد این کشور به خاطر این تصمیم تشکر کرد.

خبرگزاری رسمی عربستان(واس) گزارش داد: عادل الجبیر از ملک سلمان بن عبدالعزیز، پادشاه عربستان و محمد بن سلمان، ولیعهد این کشور به خاطر صدور دستور برکناری وی از سمت وزارت خارجه و تعیین او به عنوان وزیر مشاور در امور خارجه و عضو کابینه قدردانی کرد.

الجبیر گفت: از خداوند می‌خواهم به لطف سفارشات پادشاه و ولیعهد در ادامه مأموریتم موفق باشم. دستورات پادشاهی نشان دهنده عزم و اراده برای ارتقای کشور و تحقق چشم‌انداز آن است. دیپلماسی عربستان از توجه ویژه رهبران برای ارتقای امکانات و تحقق حضور فعال بین المللی برخوردار است. من از خداوند می‌خواهم که ابراهیم العساف، وزیر خارجه جدید عربستان در مأموریت‌های خود موفق باشد.

به گزارش ایسنا؛ پادشاه عربستان روز پنجشنبه با صدور دستوراتی عادل الجبیر را از سمت وزیر خارجه برکنار و وی را به عنوان وزیر مشاور در امور خارجه تعیین کرد.

0% ...

آخرین اخبار

وزارت بهداشت غزه: ماه گذشته بیشترین شمار مجروحان از زمان آتش‌بس ثبت شد


اولیانوف: غرب درباره انزوای روسیه خیال‌پردازی می‌کند


سقوط هواپیما در فلوریدا


سپاه: دو فروند نفتکش متخلف در مسیر غیر مجاز تنگه هرمز منفجر شدند


درگیری تازه مرزبانان پاکستان و افغانستان زیر سایه تداوم جدال دیپلماتیک


گزارش العالم از دادگاه رسیدگی به شکایات خانواده‌های قربانیان تجاوز آمریکا و اسرائیل+ فیلم 


۷۵ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت


تأکید سران عراق و مصر بر ضرورت پایان درگیری‌ها در منطقه


بازداشت جاسوس مراکز تولید قطعات موشک و پهپاد


آژیر خطر در جنوب عربستان به صدا در آمد