عبور ظرفیت تولید بنزین ایران از مرز ۱۰۰ میلیون لیتر در روز

يکشنبه 9 دی 1397
17:34
عبور ظرفیت تولید بنزین ایران از مرز ۱۰۰ میلیون لیتر در روز معاون وزیر نفت در امور پالایش ‌وپخش از راه اندازی فاز سوم پالایشگاه ستاره خلیج فارس خبر داد و گفت : رشد ۶۷ درصدی ظرفیت تولید بنزین نسبت به سال ۹۶ هدیه وزیر نفت در چهل سالگی انقلاب اسلامی به مردم ایران است.

العالم - ایران / اقتصادی

ایران برای نخستین بار در تاریخ خود و در حالی که در چهلمین سال انقلاب اسلامی قرار داریم، با همت و تعامل کم‌نظیر تمامی فرزندان انقلاب در سپاه پاسداران، دولت و بخش خصوصی، در تولید بنزین خودکفا شد.

پالایشگاه ستاره خلیج فارس که مهمترین نقش را در خودکفایی ایران در تولید بنزین برعهده داشته، اکنون در آستانه بهره برداری از سومین فاز توسعه‌ای خود و رسیدن به تولید روزانه 36 میلیون لیتر بنزین است.

علیرضا صادق آبادی معاون وزیر نفت در امور پالایش ‌وپخش از راه اندازی فاز سوم پالایشگاه ستاره خلیج فارس خبر داد و گفت : رشد 67 درصدی ظرفیت تولید بنزین نسبت به سال 96 هدیه وزیر نفت در چهل سالگی انقلاب اسلامی به مردم ایران است.

تسنیم

0% ...

آخرین اخبار

قالیباف:خواهیم دید دشمن در جنگ اقتصادی تمام‌عیار شکست می‌خورد


انتقاد پارلمانی از بی‌توجهی دولت لبنان به جنوب کشور


حمله موشکی یمن به نیروهای هوادار عربستان سعودی و سرنگونی پهپاد شناسایی این کشور  


درخشش تیم کشتی آزاد ایران در جام هارویان ارمنستان


تداوم آتش‌افروزی تل‌آویو در جنوب لبنان


تاکید آیت‌الله نوری همدانی بر راه‌های عملی برای وحدت اسلامی


اسلام آباد: تسلیم تحریم‌های یکجانبه علیه ایران نمی‌شویم


سفیر اسبق ایران در عراق پرده از تهدیدات جدید آمریکا علیه بغداد برای قطع روابط با تهران برداشت+فیلم


تکرار ادعاهای سیاسی گروسی علیه برنامه هسته‌ای ایران


سخنگوی وزارت امور خارجه از سفر نخست‌وزیر قطر به تهران خبر داد