در پیام تبریک سال نو میلادی؛

اردوغان: جدایی‌طلبی، تهدیدی برای آینده ترکیه است

دوشنبه 10 دی 1397
14:33
اردوغان: جدایی‌طلبی، تهدیدی برای آینده ترکیه است رئیس‌جمهور ترکیه با بیان اینکه کشورش در سال 2018 توانست بر شبه‌نظامیان کُرد غلبه کند، گروه‌های جدایی‌طلب در منطقه را تهدیدی برای آینده ترکیه توصیف کرد.

العالم- ترکیه

«رجب طیب اردوغان» رئیس‌جمهور ترکیه امروز (دوشنبه) اعلام کرد که علی‌رغم موفقیت‌هایی که در سال 2018 علیه شبه‌نظامیان کُرد به‌دست آورده‌اند، جدایی‌طلبی هنوز هم تهدیدی برای آینده این کشور است.

مقصود رئیس جمهور ترکیه از جدایی‌طلب‌ها، گروه‌هایی مثل «حزب کارگران کردستان» (پ.ک.ک)، «یگان‌های مدافع خلق» (ی.پ.گ) و دیگر شبه‌نظامیان کُرد در شمال سوریه و جنوب ترکیه است.

اردوغان در پیام تبریک سال نو میلادی با بیان اینکه گروه‌های جدایی‌طلب برای منطقه مشکلاتی ایجاد کرده‌اند، گفت: «بدون برطرف کردن این مشکل، ترکیه نمی‌تواند آینده خود را تضمین کند و همین مسئله باعث شد که نقش سیاسی و دیپلماتیک فعال‌تری در این حوزه بر عهده بگیرد».

به نوشته وبگاه شبکه «هابرترک» وی با بیان اینکه ترکیه از زمان آغاز بحران سوریه، موضعی «اخلاقی و بشردوستانه» داشته، توضیح داد که آنکارا از طریق همکاری با همسایگان خود در منطقه، صلح و ثبات را برای جهانیان به ارمغان آورد.

رئیس‌جمهور ترکیه ضمن بیان اینکه کشورش به «دفاع از حقوق بیت‌المقدس، دمشق، بغداد، قاهره، طرابلس، سارایوو و کریمه برخاسته»، اضافه کرد: «کشور و ملت ما مسئول اتفاقات (ناگوار) منطقه نیست و اجازه نمی‌دهد که قربانی آنها نیز شود».

اردوغان با ادعای اینکه پیشرفت‌ها در مذاکرات سوریه، نتیجه اقدامات ترکیه است، گفت: «ما به تلاش برای ثبات در عراق ادامه می‌دهیم... ما با مواضع بشردوستانه خود، نمونه‌ای برای جهانیان هستیم».

وی ضمن اشاره به عملیات‌های نظامی ترکیه در کشورهایی مانند عراق و سوریه علیه شبه‌نظامیان کُرد افزود: «ما در برابر سازمان‌های تروریستی پیروز شدیم و این یک دستاورد بسیار بزرگ است. نیروهای امنیتی به تمام مناطق تحت کنترل تروریست‌ها از کوهستان گرفته تا شهرها، وارد شده و آنها را نابود کردند».

رئیس‌جمهور ترکیه در پایان آرزو کرد که سال ۲۰۱۹ برای تمام مردم جهان، سال صلح، ثبات، امنیت و رفاه باشد.

0% ...

آخرین اخبار

سازمان ملل بر پاسخگویی آمریکا درباره جنایات جنگی در ایران تأکید کرد


گزارش یک حادثه امنیتی در آب‌های راهبردی تنگه هرمز


قالیباف: وتوی چین و روسیه سوءاستفاده سیاسی از شورای امنیت را رد کرد


37 حمله هوایی جنگنده‌های سعودی به مناطق غیرنظامی یمن


آمریکا جنگنده اف-۳۵ به عربستان می‌فروشد


قدردانی ایران از چین و روسیه برای وتوی قطعنامه ضد ایرانی آمریکا


آمار شهدای لبنان به ۴۳۸۶ نفر رسید


دهمین دوره جایزه فیروزه پایان یافت


احضار سفیر آلمان به وزارت امور خارجه ایران


سردار حسن‌زاده: تا اوایل آبان رزمایش «جان فدای ایران» در همه شهرها اجرا می‌شود