جزئیات سفر اخیر «ترامپ» به عراق از زبان وزیر خارجه این کشور

چهارشنبه 12 دی 1397
17:41
جزئیات سفر اخیر «ترامپ» به عراق از زبان وزیر خارجه این کشور وزیر امور خارجه عراق در مورد سفر اخیر رئیس جمهوری آمریکا به این کشور گفت که نخست وزیر عراق درخواست دیدار ترامپ با وی را رد کرده است.

العالم - عراق

وزیر امور خارجه عراق می‌گوید بر خلاف ادعای برخی رسانه‌ها و افراد، سفر اخیر رئیس جمهوری آمریکا به عراق «از پیش اعلام نشده و ناگهانی» نبوده است.

به گزارش «عراق پرس»، محمد علی الحکیم، چهارشنبه (۱۲ دی) طی نشستی با شماری از اصحاب رسانه در بغداد گفت که «اینکه گفته می‌شود آمدن ترامپ به عراق ناگهانی بوده، بی‌اساس است».

او افزود: «ترامپ به ما ساعت نه صبح از آمدن خود به عراق خبر داد و قرار بود این دیدار در شهر بغداد باشد».

وزیر امور خارجه عراق گفت که کشورش با اینکه دیدار «عادل عبدالمهدی»، نخست وزیر این کشور با «دونالد ترامپ»، رئیس جمهوری آمریکا در داخل پایگاه نظامی «عین الأسد» باشد، مخالفت کرد.

او ادامه داد: «ترامپ خیلی عجله داشت و پیشنهاد دیدار ده دقیقه‌ای در این پایگاه را داد ولی نخست وزیز عبدالمهدی پیشنهاد او را رد کرد و به جای این دیدار، آن دو هشت دقیقه تلفنی گفت‌وگو کردند».

دونالد ترامپ ۲۶ دسامبر به بهانه میلاد مسیح (ع) و تبریک آن به نظامیان آمریکایی مخفیانه وارد پایگاه هوایی عین الأسد در غرب عراق شد.

به رغم اینکه عادل عبدالمهدی بعد از چند روز از سفر ترامپ اعلام کرد که واشنگتن از قبل بغداد را در جریان این سفر و جزئیات آن گذاشته است، با این حال بعد از رسانه‌ای شدن این خبر، طیف‌های سیاسی و مردم عراق دست به اعتراض و برگزاری تظاهرات زدند.

عراقی‌ها این سفر مخفیانه رئیس جمهوری عراق را نقض حاکمیت ملی کشورشان خواندند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

حملات موشکی ایران به پایگاه‌های آمریکا در اردن


اعتراف نتانیاهو: من بودم که ترامپ را برای حمله به ایران متقاعد کردم


سپاه: حمله آمریکا به لارک، پاسخ و تنبیه متجاوز را در پی دارد


حمله دشمن آمریکایی-صهیونی به جزیرۀ لارک


یک مقام ناتو: این ائتلاف نظامی با حمله قریب‌الوقوع روسیه مواجه نیست


گزارش العالم از فرصت صلح در سودان و گفتگوی فراگیر برای پایان جنگ + فیلم


دشمن به دنبال فرسایش ثبات ملی از مسیر جنگ روانی است


تداوم تجاوزگری به لبنان؛ دست و پا زدن نتانیاهو برای دستاورد انتخاباتی+فیلم


وزیر خارجه عراق: گفتگو بهترین راه‌حل برای بحران‌هاست


دیدار وزیران خارجه پاکستان و ترکیه در استانبول/ بررسی توسعه همکاری ها و تحولات منطقه