گروه هکری تهدید کرد «حقایق» ۱۱ سپتامبر را فاش می‌کند

چهارشنبه 12 دی 1397
19:30
گروه هکری تهدید کرد «حقایق» ۱۱ سپتامبر را فاش می‌کند یک گروه هکری ادعا کرده اسناد «محرمانه‌ای» از شرکت‌های بیمه و سازمان‌های دولتی به دست آورده که حقایق مربوط به واقعه ۱۱ سپتامبر ۲۰۰۱ را افشا می‌کنند.

العالم - آمریکا

یک گروه هکری ادعا کرده اسناد «محرمانه‌ای» از شرکت‌های بیمه و سازمان‌های دولتی به دست آورده که حقایق مربوط به واقعه 11 سپتامبر 2001 را افشا می‌کنند.

این گروه هکری که Dark Overlord نام دارد تهدید کرده در صورتی که به آنها پول مدنظرشان پرداخت نشود، این اسناد را منتشر خواهند کرد. راشاتودی نوشته این گروه، پیش از این نتفلیکس، کلینیک‌های جراحی پلاستیک و برخی سازمان‌های حساس دیگر را هک کرده است.

Dark Overlord ادعا کرده این اسناد حقایق مربوط به یکی از مرموزترین روزهای تاریخ جهان، یعنی 11 سپتامبر را بازگو خواهد کرد.

در 11 سپتامبر سال 2001، دو هواپیمای مسافربری به ضلع‌های شمالی و جنوبی برج‌های دو قلوی تجارت جهانی اصابت کرد. شی پرنده‌ای که ادعا می‌شد هواپیمای مسافربری است به ساختمان پنتاگون برخورد کرد و یک هواپیمای مسافربری دیگر هم در منطقه شانکسویل سقوط کرد.

مقام‌های آمریکایی مدعی شده‌اند گروه تروریستی القاعده عملیات ربودن این هواپیماها و حمله تروریستی با آنها را به عهده داشته است. با این حال، دانشمندان علوم مختلف در روایت‌های رسمی آمریکا از این حادثه تشکیک کرده‌اند.

تسنیم

0% ...

آخرین اخبار

هشدار یمن به شرکت‌های بیمه: فریب تضمین‌های سعودی را نخورید


عراقچی در دیدار با همتای قطری: کشورهای منطقه نباید اجازه استفاده آمریکا از خاک خود علیه ایران را بدهند


کلافگی ارتش تا دندان مسلح صهیونیست‌ها از بادبادک های غزه!


سرلشکر رضایی: آمریکا شرارت کند بلایی سرشان می‌آوریم که در تاریخ ثبت شود


ابن‌الرضا: معادلات را تغییر دادیم؛ با ایران محترمانه سخن بگویید


قالیباف: امپراتوری آمریکا روبه‌زوال است


قالیباف: آمریکا باید شروط ایران در تفاهم‌نامه را اجرا کند


حملات هوایی و تهدید کودکان بادبادک‌باز؛ غزه بدون منطقه امن


گسترش خشونت شهرک‌نشینان صهیونیست در کرانه باختری اشغالی در سایه پیشبرد پروژه های جدید شهرک‌سازی + فیلم


کسب ۳ مدال جهانی توسط یک دانش‌آموز فارسی در المپیاد جهانی علوم زمین تورین ایتالیا