جهاد اسلامی مطرح کرد:

مشارکت گسترده در 41مین راه‌پیمایی بازگشت پیامی روشن به نخبگان و جریان های اسلامی

جمعه 14 دی 1397
21:28
مشارکت گسترده در 41مین راه‌پیمایی بازگشت پیامی روشن به نخبگان و جریان های اسلامی مسئول دفتر اطلاع رسانی جنبش جهاد اسلامی گفت: جمعیت گسترده شرکت کنندگان در چهل و یکمین راه پیمایی حق بازگشت و شکست محاصره که با عنوان «مقاومت در برابر عادی سازی» برگزار شد، تاکیدی بر مخالفت گسترده مردمی با اشکال مختلف روابط با رژیم اشغالگر اسرائیل است.

العالم - فلسطین اشغالی

داوود شهاب گفت: چهل و یکمین راه پیمایی حق بازگشت، دربردارنده پیام مخالفت با عادی سازی روابط به نخبگان و جریان های عربی است تا کسانی که به دنبال عادی سازی روابط با رژیم اسرائیل هستند، به مسیر درست مقاومت دربرابر دشمن صهیونیست بازگردند.

وی افزود: فلسطینی ها به حرکت خود به سمت اردوگاه های بازگشت در روزهای جمعه ادامه خواهند داد و این کار به منزله تقویت فرهنگ مقابله و رویکرد پایبندی به آرمان ها و حقوق ملت فلسطین است.

شهاب تصریح کرد: مشارکت گسترده و قوی فلسطینی ها در راه پیمایی حق بازگشت، دربردارنده پیام مقاومت و مقابله با محاصره و تحریم هاست.

این مسئول جهاد اسلامی تاکید کرد راه پیمایی های حق بازگشت و شکست محاصره، ادامه مراحل مقاومت و پیروزی در تاریخ ملت فلسطین و عادی سازی به منزله منحرف شدن از مسیر مقاومت و کنار گذاشتن فرهنگ مقاومت و هوشیاری است.

0% ...

آخرین اخبار

بازگشت سراسیمه فرزند نتانیاهو از آمریکا به اسراییل به بهانه یک تهدید فوری


عزم و اراده پولادین ملت ایران را به نمایش گذاشتید


شمار جان باختگان سیل نپال به ۶۷۰ نفر رسید


غریب‌آبادی: اقدامات لازم برای بازگشایی تنگه هرمز را برای آمریکایی‌ها روشن کرده‌ایم


دبیرکل سازمان ملل خواستار ممنوعیت جهانی آزمایش‌های هسته‌ای شد


اهدای ۷۵۰۰ بسته معیشتی توسط سفارت ایران در صنعا به مناسبت میلاد پیامبر اکرم (ص)+فیلم


تأکید وزرای خارجه ترکیه و قطر بر لزوم کاهش‌ تنش‌های منطقه‌ای


شعله ور کردن جنگ در کرانه باختری؛ برگه نتانیاهو در تبلیغات انتخاباتی + ویدئو


تقابل ایران با محاصره اقتصادی و هشدار به دشمنان +فیلم


پیام رهبر انقلاب به مناسبت هفته وحدت فردا منتشر می شود