تابعیت روسی ملوانان ربوده شده در حمله دزدان دریایی در سواحل بنین تأیید شد

شنبه 15 دی 1397
15:06
تابعیت روسی ملوانان ربوده شده در حمله دزدان دریایی در سواحل بنین تأیید شد سفارت روسیه در بنین تأیید کرده که هر 6 خدمه ربوده شده در حمله دزدان دریایی به یک فروند کشتی باری در سواحل این کشور آفریقایی، تبعه روسیه بوده‌اند.

العالم - آسیا

سفارت روسیه در بنین امروز (شنبه) تأیید کرد که در حمله دزدان دریایی به یک فروند کشتی باری «ام.اس.سی. مندی» متعلق به شرکت کشتیرانی مدیترانه (ام.اس.سی)، هر 6 ملوان ربوده شده تبعه روس بوده‌اند.

بنا بر گزارش خبرگزاری «تاس»، سفارت روسیه در کشور آفریقایی «بنین» امروز با انتشار پستی در صفحه فیسبوک خود این خبر را تأیید کرده است.

پیش از این اخباری منتشر شده بود مبنی بر اینکه سفارت روسیه در حال بررسی این مسئله است که تابعیت ملوانان ربوده شده متعلق به چه کشوری بوده است.

بر اساس این گزارش، دزدان دریایی در تاریخ 2 ژانویه (12 دیماه) به این کشتی در آبهای منطقه‌ای بنین حمله کرده و 6 ملوان آن را ربودند.

سفارت روسیه اعلام کرده که مجموعا 24 نفر روی عرشه این کشتی باری بوده‌اند که اکثر آنها تابعیت روس داشته‌اند.

در ادامه بیانیه سفارت روسیه آمده است: «حمله‌کنندگان 6 نفر از جمله کاپیتان کشتی گروگان را گرفته‌ و ناپدید شده‌اند».

بر اساس گزارش خبرگزاری «اسپوتنیک»، این کشتی پس از حمله دزدان دریایی و گروگان گرفتن 6 خدمه آن، در امنیت کامل به ساحل نیجریه منتقل شده است.

سفارت روسیه در نیجریه نیز اعلام کرده که در حال همکاری با مقامات محلی است تا عملیات نجات خدمه ربوده شده آغاز شود.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

«یا بازار احمق است یا آمریکا دروغ می‌گوید!»؛ واکنش قالیباف به ادعای واشنگتن


انیمیشن لگویی از دومین غنیمت زیردریایی هوشمند آمریکایی در تنگه هرمز


بصیرت و شجاعت در آینه مقاومت؛ تجلیل وزارت خارجه از مقام ماندگار شهید نصرالله


گره‌گشایی از ترانزیت در مرز ارمنستان؛ رفع موانع سوخت و گمرک در دستور کار است


پایان دیکته‌های کاخ سفید؛ غریب‌آبادی: دولت‌های مستقل مرعوب خزانه‌داری آمریکا نمی‌شوند


گزارش العالم از جشن هزارمین پیوند مغز استخوان در ایران برای درمان سرطان خون+ فیلم


روایت نیویورک در پاستور؛ پزشکیان بر «وحدت ملی» و «ایستادگی» تأکید کرد


نایب‌رئیس پارلمان عراق: ممنوعیت پروازهای ایران خسارت‌بار است


شکست سناریوی دوگانه‌های کاذب؛ طائب: مردم در تله دشمن گرفتار نمی‌شوند


شهید سید حسن نصرالله؛ جوهره انسانیت و رادمردی