خبر فوری:

بسته شدن فرودگاه صنعاء؛ چه بر سر یمنی ها آورده است؟

شنبه 15 دی 1397
17:33
سخنگوی رسمی وزارت بهداشت یمن، گفت: کمپین رسانه ای برای لغو محاصره ملت یمن، فراخوانی کاملاً مردمی است و ملت یمن به طور کامل برای رساندن صدای خود به گوش جهانیان اقدام کرده است.

العالم - یمن

«یوسف الحاضری» سخنگوی وزارت بهداشت یمن گفت: مردم یمن چه مریض باشند یا دانشجو یا سرگردان در خارج یا تاجر، در نتیجه بسته شدن فرودگاه صنعاء که هیچ توجیهی برای آن وجود ندارد، به شدت آسیب دیده اند.

الحاضری افزود : هیات یمنی در استهکلم سوئد، پیشنهادی را مطرح کرده است که هواپیماها در فرودگاه های قاهره و عمان که هر دو بخشی از ائتلاف متجاوز علیه یمن هستند، فرود بیایند، بدین معنا که به هیچ وجه، توجیهی برای بسته شدن فرودگاه صنعاء وجود ندارد و طی چهار سال از بسته شدن این فرودگاه، ده ها هزار نفر از بیماران یمنی، جان خود را از دست داده اند.

الحاضری اظهار داشت: بیش از 200 هزار یمنی بیمار به علت بسته بودن فرودگاه صنعاء نتوانسته اند که برای درمان به خارج از کشور سفر کنند، آن ها همچنین نمی توانند به عدن اشغال شده یا دیگر شهرهای یمن بروند.

0% ...

آخرین اخبار

تقویت پدافند هوایی را با جدیت پیگیری می‌کنیم


یورش شهرک‌نشینان صهیونیست به مسجدالاقصی+ فیلم


تشنگی در مسیر رکوردشکنی؛ ماراتن ملبورن زیر تیغ انتقاد


حمایت از صادرات؛ نسخه سازمان توسعه تجارت ایران برای عبور از موانع


انصراف غول‌های انرژی جهان از حضور در کنگره جهانی نفت ریاض


اژه‌ای: دستگاه قضا حیاط خلوت مفسدان نیست


سردار ابن‌الرضا خطاب به آمریکا: با آتش بازی نکنید


برداشت زیتون؛ میراث نانی که خون بهایش جان است + ویدئو


جهش در تجارت غیرنفتی؛ گیلان و آستراخان دست در دست هم


تداوم قفل پروازی بر آسمان ریاض؛ سازمان هواپیمایی عربستان تعلیق را تمدید کرد