پامپئو: بین اسرائیل و کشورهای عربی رابطه ایجاد کرده‌ایم

يکشنبه 16 دی 1397
06:12
پامپئو: بین اسرائیل و کشورهای عربی رابطه ایجاد کرده‌ایم وزیر خارجه آمریکا گفته که دولت این کشور میان رژیم اسرائیل و کشورهای عربی رابطه ایجاد کرده است.

العالم-آمریکا

«مایک پامپئو»، وزیر خارجه آمریکا گفته که آمریکا میان رژیم صهیونیستی و کشورهای عربی رابطه ایجاد کرده است.

وزیر خارجه آمریکا در بخشی از مصاحبه‌ با تلویزیون «نیوزمکس» گفت: «ما میان اسرائیل و کشورهای عربی رابطه ایجاد کردیم تا ائتلافی در خاورمیانه تشکیل شود که امنیت آمریکا را حفظ می‌کند.»

پامپئو گفت: «دولت سابق آمریکا تصمیم گرفته بود نخستین حامی تروریسم در خاورمیانه یعنی ایران را به عنوان شریکش در منطقه انتخاب کند، اما ما کاملاً آن را تغییر دادیم. ما می‌دانیم که این کار تهدیدی جدی برای آمریکا و کل دنیا ایجاد می‌کند.»

کشورهای عربی که قبلاً وانمود می‌کردند روابط با رژیم صهیونیستی را گناهی نابخشودنی می‌دانند به تازگی رابطه با این رژیم را وارد فاز علنی کرده‌اند. اخیراً «بنیامین نتانیاهو»، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی گفته که «در روابط اسرائیل با کشورهای عربی انقلاب به وجود آمده است.»

مقام‌های فلسطینی عادی‌سازی روابط رژیم صهیونیستی و کشورهای عربی را محکوم کرده‌اند. چند هفته پیش، «خلیل الحیه» عضو دفتر سیاسی جنبش حماس عادی‌سازی روابط کشورهای عربی با رژیم صهیونیستی را «خنجری مسموم در پشت فلسطین» توصیف کرد.

«خالد البطش»، عضو ارشد جنبش جهاد اسلامی فلسطین هم اخیراً در گفت‌وگو با شبکه العالم از عجله اعراب برای عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی ابراز تعجب کرده است.

کشورهای عربی در حالی این سیاست را در پیش گرفته‌اند که مردم در این کشورها سیاستی مورد مخالفت جامعه است. عربستان سعودی سیاست شدیدی برای سرکوب افشاگری‌ها در این باره پیش گرفته و از چند ماه پیش برخی از فعالان در این زمینه را بازداشت کرده است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

انهدام یک فروند پهپاد MQ۱ در آسمان جزیره قشم


چگونه نتایج ۴ انتخابات در کمتر از دو هفته برای اسرائیل چالش برانگیز شد


دفتر سیاسی انصارالله یمن: هدف قرار دادن بازار تعز جنایت جنگی است+فیلم


توطئه نتانیاهو برای انحلال کنست و تبدیل اسرائیل به دیکتاتوری


السید: مالیات آمریکاییها نباید صرف خرید بمب و تانک برای اسرائیل شود


ایران: هیچ مذاکره‌ای قبل از برآورده شدن هفت خواسته تهران صورت نمی‌گیرد+فیلم


پسر ترامپ: جنگ با ایران علت اصلی شکست ما بود


سخنگوی ارتش جمهوری اسلامی: آمریکا برای باز شدن تنگه هرمز باید به شروط ایران تن بدهید


ولایتی: یا امنیت جمعی محقق می‌شود یا همه ناامنی را تجربه می‌کنند


تاریخ‌سازی بانوان اسکواش با کسب نخستین برنز آسیا