اولین شگفتی جام را اردنی‌ها رقم زدند/ شکست مدافع عنوان قهرمانی در گام نخست

يکشنبه 16 دی 1397
16:38
اولین شگفتی جام را اردنی‌ها رقم زدند/ شکست مدافع عنوان قهرمانی در گام نخست تیم اردن در نخستین دیدار گروه B جام ملت‌های آسیا موفق به شکست مدافع عنوان قهرمانی این رقابت‌ها شد.

العالم _ ورزشی

دیدار تیم‌های استرالیا و اردن که نخستین دیدار از گروه B مسابقات جام ملت‌های آسیا 2019 بود، از ساعت 14:30 امروز (یکشنبه) در ورزشگاه هزاع بن زاید العین امارات برگزار شد که در پایان این دیدار تیم اردن دست به کار بزرگی زد و با نتیجه یک بر صفر از سد مدافع عنوان قهرمانی این رقابت‌ها گذشت.

اناس بنی‌یاسین در دقیقه 26 تک گل این دیدار را با ضربه سر و روی یک ضربه کرنر برای تیم اردن به ثمر رساند.

احمد ابوبکر عمانی قضاوت دیدار استرالیا - اردن را بر عهده داشت. او در این دیدار به ترنت ساینسبری، مدافع تیم استرالیا و موسی سلیمان از تیم اردن کارت زرد نشان داد.

دیگر دیدار این گروه را تیم‌های فلسطین و سوریه از ساعت 19:30 امروز برگزار خواهند کرد.

0% ...

آخرین اخبار

حمله هوایی؛ جنایت هولناک عربستان در شرق صنعا +فیلم


تحلیل روز؛ ترامپ کیش و مات شد


گزارش میدانی العالم از چادرهای غرق در آب آوارگان غزه +فیلم


مأموریت ونس برای خروج آمریکا از جنگ ایران؛ پکن وارد رایزنی با تهران شد


سرلشکر رضایی: هم جنگ را باختید، هم انتخابات را


آغاز فاز عملیاتی برنامه ملی مدیریت مصرف انرژی با دستور پزشکیان


رسانه‌های آمریکایی: ونس هدایت تلاش‌های پشت‌پرده برای دستیابی به توافق با ایران را بر عهده دارد


فاجعه میناب یادآور دردناک پیامدهای ویرانگر مناقشه است


آوار پیامدهای جنگ علیه ایران در آمریکا و اسرائیل+ فیلم


المپیاد فناوری ۲۰۲۶ تهران؛ میدان رقابت نخبگان از هوش مصنوعی تا ربات‌های جنگجو+فیلم