واکنش ائتلاف سائرون به گردش نظامیان آمریکایی در یکی از خیابان های بغداد

يکشنبه 16 دی 1397
20:49
واکنش ائتلاف سائرون به گردش نظامیان آمریکایی در یکی از خیابان های بغداد
ائتلاف سائرون گردش یکی از فرماندهان نظامی آمریکایی در یکی از خیابان های بغداد را همزمان با سالروز خروج نظامیان آمریکایی از عراق ، محکوم کرد.

العالم _ عراق

حمدالله الرکابی، سخنگوی فراکسیون سائرون در مجلس نمایندگان عراق در بیانیه ای نوشت: رسانه های محلی در عراق پیش تر خبری در خصوص حضور نیروهای آمریکایی در بغداد و گردش یکی از فرماندهان نظامی آمریکایی در خیابان « المتبنی» پایتخت منتشر کردند که ائتلاف سائرون این اقدام را نقض حاکمیت عراق و اقدامی نامناسب که نمایانگر چهره زشت دولت آمریکا است ، می دانند.

این بیانیه حاکی است که ائتلاف سائرون در عین حال که این اقدامات آمریکا را محکوم می کند، نسبت به تکرار این اقدامات و رفتارهای وحشیانه هشدار می دهد و از دولت فدرال می خواهد در خصوص اینگونه اقدامات برای مردم عراق و افکار عمومی توضیح دهد.

لازم به ذکر است که همزمان با سالروز خروج نظامیان آمریکایی از عراق تصاویری از یکی از فرماندهان نظامی آمریکا به همراهی جلیل الربیعی فرمانده عملیات بغداد و تعدادی از نظامیان آمریکایی و عراقی در حال گردش در خیابان «المتبنی » بغداد در شبکه های اجتماعی منتشر شد.

0% ...

آخرین اخبار

دریادار عظمایی: ناوهای آمریکایی جرات نزدیک شدن به تنگه هرمز را ندارند


احضار سفیر انگلیس به وزارت خارجه در پی اتهام‌پراکنی درباره پایگاه فیرفورد


چراغ سبز وزارت ورزش برای جان‌گرفتن بازی‌های آشوریان


رئیس‌جمهور یمن: پایان تجاوز و محاصره سعودی، فوری‌ترین راه حل است


گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و ترکیه


لیبرمن: نتانیاهو برای بقای سیاسی به دنبال جنگ‌افروزی انتخاباتی است


البخیتی: حمله عربستان به شرکت نفت یمن جنایت جنگی است


گفت‌وگوی تلفنی وزرای خارجه ایران و عراق


بحران خاموشی برای ۱۳ ایالت آمریکا /فرمان اضطراری واشنگتن برای مقابله با خطر کمبود برق


آتش در شرق تنگه هرمز؛ نفتکش متخلف طعمه حریق شد