بازداشت ۵۸ بحرینی به اتهامات سیاسی در یک ماه گذشته

يکشنبه 16 دی 1397
21:50
بازداشت ۵۸ بحرینی به اتهامات سیاسی در یک ماه گذشته
منابع بحرینی از استمرار یورش نیروهای امنیتی بحرین به منازل شهروندان و بازداشت ۵۸ نفر از آنها در یک ماه گذشته خبر دادند.

العالم - بحرین

شبکه رصد بازداشت‌های خودسرانه بحرین اعلام کرد که در دسامبر ۲۰۱۸ نیروهای امنیتی با یورش به منازل شهروندان، ۵۸ نفر از آنها را بازداشت کردند.

این شبکه همچنین گزارش داد که در ماه گذشته یک زن فعال حقوقی بازداشت و «ابراهیم شریف» دبیرکل سابق جمعیت «وعد» برای بازجویی احضار شده است.

طبق گزارش وبگاه «اللؤلؤه»، نیروهای امنیتی به بیش از ۵۰ منزل شهروندان در بنی‌جمره، المقشع، کرباباد، ابوصیبع، الشاخوره، الدیه، المعامیر، کرزکان، سند، مقابه، ستره، الجفیر، جدحفص، السنابس، الدیه، البلاد القدیم، کرانه و المصلی، یورش برده‌اند.

تأیید حبس سه شهروند بنا به اتهامات سیاسی

دادگاه عالی تجدیدنظر بحرین روز شنبه (دیروز) حکم حبس دو شهروند به مدت پنج سال و یک شهروند دیگر به مدت سه سال، بنا به اتهامات سیاسی را تأیید کرد.

دادگاه اتهام مشارکت این افراد در حوادث سال ۲۰۱۱ و جعل اسناد و مدارک برای خروج از بحرین را برای این افراد صادر کرده است.

0% ...

آخرین اخبار

صدای انفجار در اربیل و سلیمانیه عراق


وزیران خارجه چین و آمریکا درباره خاورمیانه و روابط دوجانبه گفت‌وگو کردند


تاکید سرلشکرصفوی برناتوانی جنگ صهیونیستی یا آمریکایی درمقابل“بصیرتِ مردمی”و“اقتدارِ ولایی"


نفتکش متخلف "ترند" با پرچم کشور توگو مورد اصابت قرار گرفت


پنتاگون خروج بخشی از نیروهای آمریکا از اروپا را بررسی می‌کند


سازمان ملل بر پاسخگویی آمریکا درباره جنایات جنگی در ایران تأکید کرد


گزارش یک حادثه امنیتی در آب‌های راهبردی تنگه هرمز


قالیباف: وتوی چین و روسیه سوءاستفاده سیاسی از شورای امنیت را رد کرد


37 حمله هوایی جنگنده‌های سعودی به مناطق غیرنظامی یمن


آمریکا جنگنده اف-۳۵ به عربستان می‌فروشد