المهندس: واشنگتن حامی تروریسم است؛ نمی‌توان به آمریکایی‌ها اعتماد کرد

دوشنبه 17 دی 1397
16:45
المهندس: واشنگتن حامی تروریسم است؛ نمی‌توان به آمریکایی‌ها اعتماد کرد ابومهدی المهندس از فرماندهان حشد شعبی عراق تاکید کرد آمریکا حامی و سردمدار تروریسم است.

العالم - عراق

ابومهدی المهندس نایب رئیس هیئت حشد شعبی عراق اظهار داشت ادعای آمریکا درباره عقب‌نشینی نیروهایش از سوریه و انتقال آنها به عراق یک بازی قدیمی است، ایالات متحده آمریکا در حالی خواهان مدیریت بحران‌ها در منطقه است،‌که خود از تروریسم حمایت می‌کند.

به گفته وی، دستگاه‌های امنیتی و نظامی آمریکا و سازمان اطلاعات این کشور(سی آی ای) برای مدیریت بازی در منطقه تلاش می‌کنند.

المهندس تاکید کرد همانطور که قبلا نظامیان آمریکایی از عراق خارج شدند، بعدا هم اگر از طریق کانال‌های دیپلماتیک خارج نشوند، اخراج خواهند شد.

وی با بیان اینکه آینده از آن ملت‌های مقاومت است، اظهار داشت : دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا گفته است که هفت تریلیون دلار در عراق هزینه کرده و با این همه هزینه نتوانسته است سفر امنی به بغداد انجام دهد که این اظهاظرات بیانگر عمق شکست و ناتوانی است.

وی که با المسیره گفت‌وگو می‌کرد، تاکید کرد نمی‌توان به آمریکایی‌ها در منطقه اعتماد کرد و برادران کردی ما در سوریه این مسئله را مد نظر دارند.

نایب رئیس حشد شعبی از محور مقاومت خواست در قبال طرح‌ها و نقشه‌های آمریکا، هوشیار باشد.

تسنیم

0% ...

آخرین اخبار

تکرار ادعاهای سیاسی گروسی علیه برنامه هسته‌ای ایران


سخنگوی وزارت امور خارجه از سفر نخست‌وزیر قطر به تهران خبر داد


حشد الشعبی؛ بخشی جدایی‌ناپذیر از تاریخ پیروزمند عراق است


کشف و انهدام ۳۵۰۰ متر خط لوله غیرمجاز انتقال سوخت در بندرلنگه


به‌جای درمان؛ مجازات ملوانی که در ناو لینکلن دست به خودکشی زده بود


پزشکیان: وحدت اسلامی به معنای تعطیل کردن عدالت نیست


گزارشگر سازمان ملل: سرکوب حامیان فلسطین، هدف واقعی تحریم‌های آمریکاست


اعلام وضعیت اضطراری شبکه برق توسط ترامپ


آغاز به کار چهلمین کنفرانس بین‌المللی وحدت در تهران


۱۲ الجزایری در آتش‌سوزی‌ جنگلی کشته شدند