هشدار کوبنده سپاه به آمریکا؛ خطا کنید خلیح فارس را برایتان گاوخونی می کنیم

پنج‌شنبه 20 دی 1397
22:49
هشدار کوبنده سپاه به آمریکا؛ خطا کنید خلیح فارس را برایتان گاوخونی می کنیم فرمانده نیروی دریایی سپاه گفت: اگر دشمنان بخواهند در خلیج فارس محاسبات اشتباهی انجام دهند خلیج فارس را برای آنها به باتلاق گاوخونی تبدیل می کنیم.

العالم - ایران / سیاسی

سردار تنگسیری فرمانده نیروی دریایی سپاه اظهار داشت: دشمنان ما در منطقه خلیج فارس ما را بهتر از خودمان می شناسند، افکار ما را بررسی می کنند و اشراف دارند و همچنین به شجاعت بچه های ما آگاه هستند. دشمنان چند سالی است که حضور نامشروعی در منطقه خلیج فارس دارند و شجاعت سربازان نیروی دریایی سپاه را دیده اند؛ قطعا آنها محاسبات غلطی انجام نمی دهند و اگر هم خطایی از آنها سر بزند تو دهنی محکمی از ما خواهند خورد و یکبار دیگر حادثه خلیج خوک ها را برای آنها تکرار می کنیم و خلیج فارس را برای آنها به باتلاق گاوخونی مبدل می نماییم که در خون خود فرو روند.

وی گفت: اکنون بیگانه در منطقه ما وجود دارد و حضور بیگانه در منطقه پیام بدی را برای ملت های مسلمان حاشیه خلیج فارس بهمراه دارد. کشورهای حوزه خلیج فارس نشان داده اند که نمی توانند از خانه خود دفاع کنند در صورتی که ما می توانیم این کار را انجام بدهیم. ما مسلمانیم و امنیت خلیج فارس را تامین کرده ایم امروز خلیج فارس در امنیت کامل است و بیگانگان مخل این امنیت هستند؛ لذا ما به همه ملت های مسلمان اعلام کرده ایم که آمادگی برقراری امنیت را در خلیج فارس داریم. دشمنان هم بدانند که نمی توانند در این منطقه دائم حضور داشته باشند زیرا آنها دنبال منافع خود هستند و بارها اعلام کردند که می خواهند ملت های مسلمان ضعیف را بدوشند و وقتی که منطقه را دوشیدند می روند.

دریادار تنگسیری با بیان اینکه حضور برخی شناورهای دشمن به دلیل آنکه سوختشان هسته ای است می تواند در خلیج فارس فاجعه زیست محیطی ایجاد کند، گفت: خلیج فارس ۲۵۰ هزار کیلومتر وسعت دارد و یک خلیج بسته است. آنها در کشورهای خود که خلیج بسته ای دارند حضور پیدا نمی کنند زیرا به لحاظ زیست محیطی سوخت هسته ای مشکلاتی را برایشان ایجاد می کند.

وی در پایان خاطرنشان کرد: ما به ملت های مسلمان پیشنهاد می کنیم اولا عزت ملت مسلمان خود را حفظ کنید، ثانیا به بیگانگان تکیه نکنید، ثالثا بدانید که ما مسلمانیم شما تاکنون دیده اید که جمهوری اسلامی ایران به کشوری حمله کرده باشد؛ اگر ما در جایی حضور پیدا می کنیم بخاطر این است که می بینیم که به ملت مسلمان دیگری ظلم شده و ما برای دفاع از مظلوم حاضر می شویم تا به آنها کمک کنیم. وگرنه ما به هیچ کشوری چشم ندوخته ایم زیرا ما به لطف خدا کشور ذوالبحری داریم و از جوانان غیرتمندی بهره می بریم و همچنین از لحاظ منابع طبیعی نیز غنی هستیم.

مهر

0% ...

آخرین اخبار

بهای نفت در بازارهای جهانی کاهش یافت


وزارت بهداشت غزه: ماه گذشته بیشترین شمار مجروحان از زمان آتش‌بس ثبت شد


اولیانوف: غرب درباره انزوای روسیه خیال‌پردازی می‌کند


سقوط هواپیما در فلوریدا


سپاه: دو فروند نفتکش متخلف در مسیر غیر مجاز تنگه هرمز منفجر شدند


درگیری تازه مرزبانان پاکستان و افغانستان زیر سایه تداوم جدال دیپلماتیک


گزارش العالم از دادگاه رسیدگی به شکایات خانواده‌های قربانیان تجاوز آمریکا و اسرائیل+ فیلم 


۷۵ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت


تأکید سران عراق و مصر بر ضرورت پایان درگیری‌ها در منطقه


بازداشت جاسوس مراکز تولید قطعات موشک و پهپاد