نماینده جدید سازمان ملل در امور سوریه به زودی به دمشق سفر می‌کند

يکشنبه 23 دی 1397
20:25
نماینده جدید سازمان ملل در امور سوریه به زودی به دمشق سفر می‌کند
معاون وزیر خارجه سوریه از سفر قریب الوقوع «گیر پدرسون» نماینده جدید سازمان ملل در امور سوریه به دمشق خبر داد.

العالم - سوریه

«ایمن سوسان» معاون وزیر خارجه سوریه گفت که «گیر پدرسون» نماینده جدید سازمان ملل در امور سوریه به زودی به دمشق سفر خواهد کرد.

به گزارش اسپوتنیک، سوسان روز یکشنبه در یک نشست خبری اعلام کرده بود که دمشق از همان ابتدا از انتخاب پدرسون به عنوان نماینده جدید سازمان ملل استقبال کرده است و حالا قرار است به زودی به سوریه سفر کند.

معاون وزیر خارجه سوریه تاکید کرد که «از همینجا، آمادگی خود برای همکاری با او را اعلام می‌کنیم و امیدواریم، آنچه که اسلاف او نتوانسته‌اند انجام دهند، محقق کند.»

پدرسون یک دیپلمات نروژی دو رگه است که ۶۳ سال سن دارد. او تاکنون سمت‌های مختلفی را در سازمان ملل و مناصبی که کشورش برایش تعیین کرده بودند، بر عهده داشته است که در آخرین مورد آن، به عنوان سفیر نروژ در چین فعالیت می‌کرد.

استیفان دی میستورا نماینده قبلی سازمان ملل در امور سوریه در اکتبر گذشته اعلام کرده بود که پایان نوامبر گذشته از سمتش کناره می‌کند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

هزاران معلم و دانش‌آموز در مادرید اسپانیا تظاهرات کردند


قالیباف: هم می جنگیم و هم مذاکره می‌کنیم تا بازدارندگی پایدار ایجاد کنیم


ویدئو گرافیک/نخستین گزارش رسمی آمریکا از خسارات جنگ با ایران/ زیر نویس فارسی


یمن از سرنگونی یک فروند جنگنده سعودی خبر داد


تمرکز رسانه های صهیونیستی بر احتمال از سرگیری درگیری در منطقه+ فیلم


نواف سلام: مخالف ایجاد خلأ پس از پایان مأموریت یونیفل هستیم


فریاد مخالفان جنگ علیه ایران؛ معترضان خطاب به هگست: تو جنایتکار جنگی و بزدلی+ فیلم


صالحی: گاه یک گفت‌وگوی صریح و انتقال دقیق پیام می‌تواند مانع تنش در روابط دیپلماتیک شود


سخنگوی ارتش مطرح کرد: آمریکا دچار تنهایی استراتژیک شده است


تحولات منطقه؛ محور گفت‌وگوی خطیب‌زاده با نایب‌رئیس مجلس اعلای شیعیان لبنان