روحانی اهداف سفرش به گلستان را اعلام کرد

دوشنبه 24 دی 1397
10:55
روحانی اهداف سفرش به گلستان را اعلام کرد رئیس جمهوری در بدو ورود به استان گلستان هدف از سفر به این استان شمالی را دیدار با مردم و بهره برداری از چندین طرح عمرانی و زیربنایی اعلام کرد.

العالم ـ ایران ـ سیاسی

حجت الاسلام والمسلمین دکتر حسن روحانی روز دوشنبه هنگام ورود به گلستان در گفت و گو با خبرنگاران در فرودگاه کلاله ضمن تبریک چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی برنامه های دیگر سفر استانی را پیگیری مصوبات دور نخست که سال 93 انجام شده است بیان کرد.
رئیس جمهوری اضافه کرد: در دور دوم سفر استانی ضمن بررسی میزان پیشرفت و اجرای پروژه های سفر دور نخست، مصوباتی نیز برای رشد و توسعه استان گلستان برنامه ریزی شده است.
روحانی ابراز امیدواری کرد که با سفرهای استانی هیات دولت تدبیر و امید زمینه رشد و پیشرفت این استان فراهم شود.
رئیس جمهوری حین ورود به استان گلستان در فرودگاه شهرستان کلاله در شرق گلستان مورد استقبال نماینده ولی فقیه در استان، استاندار و سایر مقام های بلندپایه استان قرار گرفت.
عزیمت به گنبدکاووس و سخنرانی در جمع مردم در استادیوم تختی این شهرستان واقع در شرق گلستان برنامه بعدی رئیس جمهوری در سفر استانی گلستان است.
دیدار مردمی، نشست با نخبگان و فعالان سیاسی، اجتماعی و اقتصادی، دیدار با علما شعیه و سنی، شرکت در نشست شورای اداری و بهره برداری چند طرح عمرانی از برنامه های سفر دو روزه استانی رئیس جمهوری و کاروان دولت تدبیر و امید به استان گلستان است.
به گزارش ایرنا، برنامه سفر رئیس جمهوری به استان گلستان با نشست خبری دکتر روحانی با خبرنگاران استان گلستان در روز سه شنبه 25 دی ماه پایان می یابد.
نخستین سفر استانی دکتر روحانی به استان گلستان آذر 93 انجام شد که در آن سفر هیات دولت شش هزار و 600 میلیارد ریال اعتبار برای توسعه این استان اختصاص داد که تاکنون افزون بر 80 درصد طرح های این سفر اجرایی شده است.


در همین رابطه بخوانید

0% ...

آخرین اخبار

موج «بیست و هفتم» عملیات وعده صادق 4 با رمز مبارک «یا حیدر کرار علیه‌السلام»


سخنگوی وزارت دفاع: تسلیحات ارتقایافته ایران، مرحله‌ای می‌آیند


تأکید عراق بر لزوم توقف جنگ علیه ایران


روابط عمومی سپاه: موج ۲۶ عملیات وعده صادق ۴ بارمز مقدس یا حیدر کرار اجرا شد


قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا: دشمن اگر به صورت شناوری قصد ورود کند به قعر دریا خواهد رفت


عراقچی: حمله به زیرساخت‌های حیاتی را آمریکا آغاز کرده نه ایران!


نیروی دریایی سپاه یک فروند نفتکش تروریست های امریکایی را هدف قرار داد


اذعان ارتش اسرائیل به ناتوانی در شناسایی موشک‌های ایران؛ هشدارها دیر فعال می‌شود


رایزنی قطر و مصر درباره تشدید تنش‌های نظامی در منطقه


فارن پالیسی: لغو ۱۸ هزار پرواز در جهان، خسارات گسترده ای بر صنعت هوانوردی زده است