هلاکت شماری از تروریست‌ها در سوریه

شنبه 11 آذر 1391
10:08
هلاکت شماری از تروریست‌ها در سوریه نیروهای ارتش سوریه در مناطق مختلف توانستند شماری از تروریست‌ها را به هلاکت برسانند و مقادیر زیادی مهمات و تجهیزات آنها را کشف و ضبط کنند.
به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، نیروهای ارتش سوریه توانستند شماری از تروریست‌های گروه موسوم به «جبهه النصره»، وابسته به شبکه القاعده، را در برخی از مناطق دمشق به هلاکت برسانند.
در همین حالی شماری از تروریست ها در اطراف دمشق در حال آماده سازی بمب بودند که بر اثر انفجار بمب شماری از آنها کشته شدند.
به گزارش تلویزیون سوریه، همچنین نیروهای ارتش سوریه توانستند یک کارگاه ساخت بمب را در منطقه داریا شناسایی و مقادیر زیادی مهمات کشف و ضبط کنند.
نیروهای ارتش در مناطق عربین، زملکا، حرستا و دوما در ریف دمشق به تعقیب تروریست‌ها ادامه دادند و توانستند د‌ه‌ها نفر از آنان را به هلاکت برسانند.
 
کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

تصاویر جدید سی بی اس نیوز از خسارات گسترده پایگاه های آمریکا بر اثر حملات ایران+ عکس


انهدام پهپاد پیشرفته MQ-9 آمریکا در عملیات بامداد امروز


واکنش سخنگوی سپاه به روایت هالیوودی آمریکایی ها درباره نجات خلبان متجاوز در خاک ایران+ فیلم


تقدیر رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام از سرمایه‌ زوال‌ناپذیر امنیت ملی


نیویورک تایمز: ترامپ با فروش ۴۰ هزار بمب یک تنی به اسرائیل موافقت کرد


بلینکن: همه کشورهای حاشیه خلیج فارس به دنبال توافق با تهران هستند


سرنگونی جنگنده سعودی در آسمان یمن


وال استریت ژورنال: بحران سوخت در آمریکا به مرحله جدی رسیده است


ادعای ترور یکی از فرماندهان مقاومت در جنوب غزه


تاکید ولایتی بر جایگاه ویژه عراق و اقلیم کردستان در سیاست خارجی ایران