یک کشته و 24 مجروح در تظاهرات حامیان مرسی

شنبه 11 آذر 1391
19:12
یک کشته و 24 مجروح در تظاهرات حامیان مرسی درتظاهراتي كه امروز براي حمايت از محمد مرسي رئيس جمهوري مصر نزديك دانشگاه قاهره در پايتخت مصر برگزار شد، يك نفر از تظاهركنندگان بر اثر حادثه افتادن درخت جان باخت.
درتظاهراتي كه امروز براي حمايت از محمد مرسي رئيس جمهوري مصر نزديك دانشگاه قاهره در پايتخت مصر برگزار شد، يك نفر از تظاهركنندگان بر اثر حادثه افتادن درخت جان باخت.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه العالم، يك منبع امنيتي مصري از سقوط يك اصله درخت بر روي تظاهركنندگان تجمع كننده در اطراف دانشگاه قاهره در پايتخت مصر خبر داد که بر اثر آن يك نفر كشته و 24 نفر زخمي شدند. بنا بر این گزارش، 19 نفر از زخمي ها به بيمارستان منتقل شده اند.
بر اساس اين گزارش، جمع کثیری از مردم مصر که براي اعلام حمايت از محمد مرسي رئيس جمهوري مصر از استان هاي مختلف اين كشور به قاهره آمده بودند، از صبح امروز در منطقه اطراف دانشگاه قاهره تجمع و در راه پيمايي بزرگی براي اعلام حمايت از مرسي شركت كردند.
این در حالی است که سرويس هاي امنيتي مصر در استان الجيزه آمادگي خود را براي حفاظت از تاسيسات عمومي و سفارت خانه ها اعلام كرده و گشتي هاي امنيتي با استقرار در مناطق مختلف استان الجيزه خود را براي تامين امنيت تظاهرات ميليوني آماده كرده اند.
حزب "آزادي و عدالت " شاخه سياسي گروه اخوان المسلمين در مصر ديروزاز برنامه تحركات گروه هاي اسلامي، ملي و انقلابي مصر براي حمايت از تصميمات محمد مرسي رئيس جمهوري مصر خبر داد. اين حزب در بيانيه اي اعلام كرد كه گروه هاي اسلامي، ملي و انقلابي مصر امروز دو تظاهرات گسترده با هدف اعلام حمايت از مرسي و مشروعيت تصميمات وي كه با انتخاب مردم به روي كار آمده است، برگزار مي كنند.
در اين بيانيه آمده است كه طبق برنامه اولين تظاهرات ميليوني ساعت دو بعدازظهر امروز درميدان النهضه مقابل دانشگاه قاهره برگزار مي شود تا راهپيماياني از مناطق مختلف به آن بپيوندند.
0% ...

آخرین اخبار

انتشار کتاب «پیامبر؛ حضرت محمد (ص)» در اسپانیا


تحرکات جدید آمریکا برای سوق دادن دولت لبنان به رویارویی با حزب الله


سرلشکر عبداللهی: حفظ زیرساخت‌های حیاتی ضروری است


نیروهای مسلح یمن کنترل منطقه حیفان را در استان تعز به دست گرفتند+فیلم


سفیر جدید ایران در ایتالیا رونوشت استوارنامه خود را ارائه کرد


سقوط بالگرد در هند ۶ کشته برجا گذاشت


فرماندار دموکرات، تهدید به ممانعت از ورود گازوئیل روسیه به آمریکا کرد


دستور فرمانده کل قوا به نیروهای مسلح درباره پاسخ فوری، اثرگذار و بدون محدودیت به دشمن


وال استریت: خسارت وارده به پایگاه‌های آمریکا به ۱۵ میلیارد دلار می‌رسد


دستورات راهبردی فرمانده کل قوا به نیروهای مسلح تا دقایقی دیگر منتشر می شود