قاسمی: اجازه نمی‌دهیم آرزوهای خام و کینه‌توزانه آمریکایی‌ها محقق شود

دوشنبه 24 دی 1397
19:16
قاسمی: اجازه نمی‌دهیم آرزوهای خام و کینه‌توزانه آمریکایی‌ها محقق شود سخنگوی وزارت خارجه ایران در واکنش به اظهارات جنگ طلبانه پامپئو با بیان اینکه تهران ارزشی برای این تهدیدات قائل نیست، تصریح کرد: اجازه نمی‌دهیم آرزوهای خام و کینه‌توزانه آمریکایی‌ها محقق شود.

العالم - ایران / سیاسی

بهرام قاسمی سخنگوی وزارت امور خارجه ایران ضمن محکوم کردن اظهارات ضد ایرانی و جنگ طلبانه «مایک پامپئو» وزیر خارجه آمریکا در خصوص ایران در سفرش به امارات متحده عربی گفت: آمریکا باید از شکست سیاست‌های جنگ طلبانه بی‌شمار خود در چند دهه گذشته در قبال منطقه درس بگیرد و بداند که جمهوری اسلامی ایران ارزشی برای اینگونه تهدیدات آمریکا قائل نیست و تحت تاثیر آن قرار نخواهد گرفت.

قاسمی افزود: مقام‌های آمریکایی تصور می‌کنند که با اقدامات مغایر با موازین بین‌المللی و منشور ملل متحد می‌توانند به اهداف نامشروع خود، که چیزی جز بی ثبات کردن منطقه و ایجاد تنش‌های جدید بین کشورها نیست، دست خواهند یافت؛ در حالی که جنگ طلبان در واشنگتن از این واقعیت غافل هستند که ایران رویکرد و سیاست اصولی و راهبردی خود در تعامل و همزیستی مسالمت آمیز با همسایگان را همچنان با قدرت ادامه خواهد داد و با تدبیر و هوشمندی، اجازه نخواهد داد آرزوهای خام و کینه توزانه آنها تحقق یابد.

سخنگوی وزارت امور خارجه همچنین با اشاره به کنفرانس ضدایرانی آمریکایی‌ها که قرار است در پوشش موضوع خاورمیانه ماه آینده در لهستان برگزار شود، اظهار داشت: ما معتقدیم آمریکا هیچ هدف خیرخواهانه‌ای را به نفع ملت‌های منطقه در خاورمیانه دنبال نمی‌کند و در صورتی که این کشور بخواهد حسن نیت خود را نشان دهد تنها کاری که باید انجام دهد این است که در سیاست‌های خود در قبال منطقه ما بازنگری کند و با دست برداشتن از رویکرد تفرقه افکنانه و ایجاد تهدیدات ساختگی و غیرواقعی، از تشدید تنش‌ها و بحران‌ها در این منطقه خودداری کند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

بازگشت سراسیمه فرزند نتانیاهو از آمریکا به اسراییل به بهانه یک تهدید فوری


عزم و اراده پولادین ملت ایران را به نمایش گذاشتید


شمار جان باختگان سیل نپال به ۶۷۰ نفر رسید


غریب‌آبادی: اقدامات لازم برای بازگشایی تنگه هرمز را برای آمریکایی‌ها روشن کرده‌ایم


دبیرکل سازمان ملل خواستار ممنوعیت جهانی آزمایش‌های هسته‌ای شد


اهدای ۷۵۰۰ بسته معیشتی توسط سفارت ایران در صنعا به مناسبت میلاد پیامبر اکرم (ص)+فیلم


تأکید وزرای خارجه ترکیه و قطر بر لزوم کاهش‌ تنش‌های منطقه‌ای


شعله ور کردن جنگ در کرانه باختری؛ برگه نتانیاهو در تبلیغات انتخاباتی + ویدئو


تقابل ایران با محاصره اقتصادی و هشدار به دشمنان +فیلم


پیام رهبر انقلاب به مناسبت هفته وحدت فردا منتشر می شود