عربستان برای سرکوب مردم خودرو زرهی می‌خرد

دوشنبه 13 آذر 1391
14:23
عربستان برای سرکوب مردم خودرو زرهی می‌خرد عربستان قصد دارد صدها خودرو زرهی "بوکسر" از آلمان خریداری کند.
به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، "تونی پترسون" در گزارشی در روزنامه ایندیپندنت با عنوان "طرح آلمان برای فروش  خودرو زرهی به عربستان" نوشت: دولت آلمان درخواست عربستان را مبنی بر فروش خودروهای زرهی ویژه به نظام ریاض برای " سرکوب تظاهرکنندگان " بررسی می کند .
اشپیگل نیز این خبر را تأیید کرد و نوشت : گارد پادشاهی عربستان از این خودروهای زرهی ویژه استفاده خواهد کرد گاردی که وظیفه اش تأمین امنیت خاندان سلطنتی آل سعود است .
ارزش قرارداد نظامی عربستان و آلمان 2 میلیارد یورو است .
این در حالی است که احزاب معارض آلمان با چنین قراردادی مخالفت و اعلام می کنند که این قرارداد از لحاظ ارزش های انسانی قابل قبول نیست .
مخالفان این قرارداد، مشارکت عربستان سعودی در سرکوب مردم بحرین را یادآوری کرده اند.
سخنگوی دولت آلمان از اظهار نظر درخصوص این مسأله خودداری کرده است.
عربستان سعودی در سال 2011 نیز از تصمیم خود برای خرید 200 تانک "لئوپارد2" از آلمان خبر داده بود. این موضوع نیز به صورت رسمی از سوی آلمان تأیید نشد.
انتشار این خبر در آن زمان نیز با اعتراض گسترده مخالفان دولت آلمان همراه شد. آنها تأکید کردند که دولت آلمان از سیاست این کشور مبنی بر خودداری از فروش سلاح سنگین به رژیم های استبدادی خارج شده است.
0% ...

آخرین اخبار

پاراآسیایی ناگویا؛ تیم ملی پاراتکواندو ایران قهرمان شد


وزیر دفاع: هوافضای سپاه و پدافند ارتش اولویت هستند


بقائی: آمریکا خود مسبب ناامنی و آشوب موجود در منطقه است


به هرگونه اشتباه عملیاتی دشمن پاسخ می‌دهیم


پوتین در دیدار با ویتکاف: روسیه آماده کمک به حل‌وفصل مناقشه ایران و آمریکا است


نمایندگان مجلس مصر طرح مداخله نظامی در یمن را به تعویق انداختند


سردار شکارچی: ترامپ و نتانیاهو در سراشیبی سقوط قرار دارند


سرلشکر ایزدی: توان دفاعی ایران فراتر از توان تهاجمی دشمن است


شرکت ایرانی اراک ۶۰ سال پیش‌پیشرو در صنعت تولید تجهیزات


حمایت ترامپ از نتانیاهو: برد انتخاباتی یا مشکلی تازه برای نخست‌وزیر "اسرائیل"؟