پیام توییتری ظریف در باره اهمیت سفر به عراق

سه شنبه 25 دی 1397
07:24
پیام توییتری ظریف در باره اهمیت سفر به عراق محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه ایران در پیامی توئیتری سفر به عراق و دیدارهایش با مقامات و رهبران گروه های سیاسی و مذهبی در آن کشور را فرصتی ارزشمند در درک متقابل و گسترش روابط دو کشور دانست.

العالم ـ ایران ـ سیاسی

رایزنی ها و دیدارهای دوجانبه با عادل عبدالمهدی نخست وزیر، محمد علی الحکیم وزیر امور خارجه، عمار حکیم رهبر جریان حکمت ملی عراق و رئیس ائتلاف اصلاح و سازندگی و سایر رهبران سرشناس عراقی همچون ایاد علاوی و شخصیت هایی از ائتلاف‌های نصر و صدر از جمله مواردی است که وزیر خارجه کشورمان در توئیت خود به آنها اشاره کرده است.
وی همچنین به سخنرانی‌ در کنفرانس تجارت مشترک ایران و عراق اشاره و آن را مقدمه ای در گسترش روابط تجاری و افزایش سرمایه گذاری های فی مابین قلمداد کرده است.
وزیر امور خارجه بعد از ظهر روز یکشنبه در رأس یک هیات بلندپایه سیاسی و اقتصادی برای یک سفر چهار روزه وارد بغداد شد و قرار است از اربیل، سلیمانیه، کربلا و نجف نیز دیدار کند و علاوه بر دیدار با مقامات در چند همایش اقتصادی مشترک میان دو کشور نیز شرکت کند.
ظریف در نخستین روز سفرش علاوه بر دیدار با همتای عراقی و نخست وزیر عراق، با رییس و اعضای فراکسیون اصلاح از فراکسیون های بزرگ پارلمان عراق دیدار کرده است.

0% ...

آخرین اخبار

نخستین کنفرانس بین‌المللی «اکوساید: جنایت جنگی خاموش» + فیلم


هشدار نیروی دریایی سپاه به کشتی های متخلف در تنگه هرمز


حماس: تهدید اسرائیل به ترور خلیل الحیه «تروریسم سازمان‌یافته دولتی» است


نتانیاهو امشب نشست مشورتی امنیتی برگزار می‌کند


وزیر امور خارجه پرده از نامه جان‌سوز دانش‌آموز «شجره طیبه میناب» برداشت


تشدید حملات صهیونیستها به جنوب لبنان + فیلم


انتخابات کنست، نتانیاهو و رقبایش را در برابر یک آزمون سرنوشت‌ساز قرار می‌دهد + فیلم


تیرخلاص همتی به رؤیای واشنگتن؛ وعده «فروپاشی دو هفته‌ای» ایران شکست خورد


برخورد دومین سوپر نفتکش با مین دریایی در تنگه هرمز+فیلم


پاسخ یمنی ها به تشدید حملات سعودی علیه تأسیسات غیرنظامی در صنعا و تعز